/Boris Tot odlazi u nizozemski Techniek Harry-Up! IZNIMNA SPORTSKA OBITELJ TOT PONOVO ODUŠEVLJAVA
boris tot mš

Boris Tot odlazi u nizozemski Techniek Harry-Up! IZNIMNA SPORTSKA OBITELJ TOT PONOVO ODUŠEVLJAVA

Obitelj Tot jedna je od najpoznatijih i najsvestranijih đakovačkih sportskih obitelji. Dok tata Igor cijelo ljeto skautira svoju momčad i u „niskom startu“ čeka subotnji početak priprema Nogometnog kluba Čepin u kojemu je kao voditelj struke postao starosjedilac, sin Denis uživa u ljetnom odmoru nakon naporne sezone u bjelovarskom rukometnom prvoligašu koji je izborio povratak u premijer ligu, treći član rukometni golman Boris vrijedno je trenirao i dočekao poziv za odlazak u Nizozemsku gdje će braniti boje nizozemskoga prvoligaša Techniek Harry-Up.

Nakon odrađene polusezone u austrijskom Brucku gdje je mogao ostati, ipak se đakovački golman odlučio za promjenu sredine. Upitali smo ga kako je došlo do odlaska u Nizozemsku:

„Cijelo ljeto vrijedno treniram i pripremam se za novu sezonu. Prije petnaestak dana dobio sam ponudu da odem na probu u nizozemski klub Techbniek Hurry-Up. Otišao sam, tri dana sam trenirao s momčadi, i čelnici kluba ponudili su mi ugovor. Ono što me posebno privuklo jest činjenica da moj novi klub igra na tri fronta: uz nizozemsku nacionalnu ligu nastupaju i u Benelux ligi te ove godine će igrati i EHF kup. Dakle, u ova tri natjecanja bit će dovoljno vremena i prilike da se dokažem. Moj novi klub platio je sve troškove moga dolaska, momčad mi je odmah „legla“ na prvu, grad Zwartemeer mi se svidio tako da jedva čekam početak priprema i priliku za dokazivanje – zaključio je Boris Tot.

(Miro Šola, djsport.hr)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.