/Borinci poraženi u Bršadinu malo prije isteka utakmice U 89.MINUTI GOST JE NAPUSTIO TEREN
bršadin fb

Borinci poraženi u Bršadinu malo prije isteka utakmice U 89.MINUTI GOST JE NAPUSTIO TEREN

Utakmica u Bršadinu nije dovršena do samoga kraja jer su gosti nakon tri isključenja u 89.minuti odlučili napustiti teren te je utakmica prekinuta pri rezultatu 2:1.

Utakmica je prekinuta jer su gosti na 2-0 imali dva isključena igrača, a potom je i treći isključen te su imali ozlijeđenog igrača. Utakmica je završena kod rezultata 2-1 za Bršadin u 89.minuti jer su gosti napustili teren. Utakmica je bila normalna, prvo poluvrijeme smo mi riješili utakmicu sa 1-0 autogolom. U drugom poluvremenu u 52. Minuti Vuletić je dao gol iz jedne šanse. Gosti su imali isto šansi. Čvrsta i tvrda utakmica te onda dolazi do dva isključenja navodno kako je glavni sudac rekao psovanja glavnoga suca. Želim se zahvaliti gostima iz Jarmine što su pristali da se utakmica pomakne s nedjelje na subotu – rekao je Branislav Mirković predsjednik Bršadina.

Foto FB Bršadin

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.