Borinci obranili naslov pobjednika Kupa NS Vinkovci

Pred oko tisuću gledatelja na prepunom stadionu Cibalije u Vinkovcima danas su finale nogometnog kupa središta Vinkovci odigrali Borinci iz Jarmine i Mladost iz Vođinaca. Pobjednika Kupa je odlučilo bolje izvođenje udaraca s bijele točke.

Oglas

Prije početka same utakmice, HNK Cibalia Vinkovci na poklon je dobio digitalni semafor namijenjen za 4. suca utakmice, a poklon je uručio Miroslav Vitković, predsjednik Županijskog saveza sportova. Borinci su prvi stigli do vodstva nakon što je precizan bio Dario Merkaš. Ipak, Vođinčani u nastavak ulaze još odlučnije što im se isplatilo kada je u 60. minuti pogodio Pintarić. Do kraja susreta nije bilo promjena rezultata, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Oglas

Za momčad iz Jarmine sigurni su bili Merkaš, Flinčec, Brlečić i Culi, a jedini je neprecizan bio Kiš. Kod Mladosti su precizni bili Marošević, Križanović i Kovač, dok su neprecizni bili Kos i Ćuk. U oba slučaja, promašen je cijeli gol. Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje Borinaca, koje sada očekuju izazovi u županijskom kupu. Ondje će se za naslov boriti s Vukovarom 1991 i Graničarom iz Županje.

Oglas