/Borba za termine za rekreaciju ŠPORTSKI OBJEKTI OSIJEK
gradski vrt

Borba za termine za rekreaciju ŠPORTSKI OBJEKTI OSIJEK

Športski objekti grada Osijeka poprilično su zauzeti tokom čitave godine, a dolaskom zime, snijega i hladnijeg vremena povećava se i gužva u zatvorenim objektima, vodi se prava borba za svaki termin.

Osječki rekreativci ipak imaju priliku pronaći mjesto i vrijeme za svoje aktivnosti, ali svakako valja požuriti s prijavama i rezervacijom termina. U slavonskoj metropoli puno je sportske ponude, od velikih događaja, gostovanja reprezentacija do amaterskog sporta, a i rekreativci uvijek mogu pronaći nešto za sebe. Zimski period je vrijeme manje tjelesne aktivnosti, ali uz dobro društvo i jednako dobro planiranje može se to vrlo lako promjeniti. U gradu je puno sportskih prostora kojima rukovodi Športski objekti, a mi Vam donosimo kratak pregled aktualne situacije i što se sve nudi:

– Na Gradskim bazenima je raspored korištenja plivačkih staza za klubove stalan i može se vidjeti koliko je plivački staza dostupno za građanstvo, no staze se ne mogu rezervirati. Upiti oko školice plivanja idu na telefon recepcije bazena (570-066), detalje možete provjeriti OVDJE.
– paintball Pampas – teren se iznajmljuje u dogovoru s paintball klubovima, prijaviti se treba barem dan ranije od željenog termina na telefon 091 224 4551
– termini u dvoranama moraju ići na upit u Športskim objektima gdje napominju da su prebukirani pa je teško doći do termina.
– raspored za teniski centar se upisuje na papiriće na terenu, stoga su prijave telefonske (211-035)

 

Tu je i nogometni kavez na srednjoškolskom koji je trenutno van pogona, s ljepšim vremenom kada bude uređen moći ćete ga rezervirati OVDJE ili na telefon  098 311 991

Podijeli
  •  
  •  
  •