/Borac u novu sezonu kreće bitno oslabljen SIGURNI NOVACI U KADRU BORCA SU LEVAČIĆ I KAJTAZI
borac

Borac u novu sezonu kreće bitno oslabljen SIGURNI NOVACI U KADRU BORCA SU LEVAČIĆ I KAJTAZI

Momčad iz Kneževih Vinograda u novu prvoligašku sezonu kreće bez nekoliko važnih karika iz protekle vrlo bitne sezone, no klupska ambicija je ponovno biti u gornjem dijelu ljestvice.

Vanja Kovač kao jedan od ponajboljih igrača kluba u protekloj sezoni otišao je u Dardu, Švidović ide na operaciju koljena, Miler ide za Sjedinjene Američke Države na školovanje, no on će se tokom sezone vratiti, Peić odlazi u Njemačku, no i za njega postoji mogućnost da se vrati i nastavi igrati u Borcu, a u Borac je došao Levačić iz Radničkog, a u klubu rade na dovođenju još nekoliko igrača od čega je primaran napadač. Nakon godinu dana pauze Borcu se priključio Kajtazi koji će biti vrlo koristan u defanzivnom dijelu igre.

– Ako uspijemo uspješno privesti kraju dogovore s dvojicom igrača s kojima pregovaramo mi ćemo ponovno biti dobri, u to sam uvjeren. Ambicija je biti među 5-6 najboljih, naravno ako se ukaže prilika za borbu za sami vrh da ćemo je iskoristiti, no ne stavljamo si nikakav imperativ ove godine. Dat ćemo priliku u ovoj sezoni i nekim mlađim dečkima koje smo isto priključili prvoj momčadi, vjerujem da će je znati iskoristiti. Za našu igru je iznimno bitno da su nam ostali Barat i Čerkez koji nam daju kvalitetu više – rekao nam je Damir Horvat, trener Borca.

Protekle sezone Vanja Kovač bio je jedan od nositelja Borčeve igre, sigurno ga neće biti lako nadomjestiti, a liga se čini još jačom nego protekle sezone.

– Vanja će nam naravno nedostajati, no u ovom periodu dok nije igrao zbog ozljede smo igrali dobro, ali žalimo dovesti jednog pravog veznjaka i jednog napadača. Imamo problem jer dečki iz Osijeka ne žala doći u Baranju, jednostavno im je to valda prevelik gubitak vremena iako mi zaista u dan poštujemo sve što se dogovorimo. Nadam se da ćemo do kraja uspjeti sve dogovoriti i biti ponovno prava momčad koja će ponovno igrati atraktivan nogomet – zaključio je Horvat za Sportalo.

Pripreme Borca kreću u srijedu 20. srpnja, a plan je odraditi 4 pripremne utakmice među kojima je i nastup na turniru u Karancu.

Podijeli
  •  
  •  
  •