Borac kup u Kneževim Vinogradima okuplja respektabilno društvo

Uskoro kreće spektakl u Kneževim Vinogradima gdje će nogometni klub Borac organizirati 5. po redu International Borac Cup. Festival nogometa kojega će prezentirati talentirani mališani održat će se nadolazećeg vikenda, 26. i 27. kolovoza, a peto po redu izdanje Intenational Borac kupa po drugi se puta igra kroz dva dana.

Oglas

Na ovom internacionalnom turniru će sudjelovati čak 32 ekipe iz pet različitih zemalja (Hrvatska, Srbija, Mađarska, BIH, Slovenija), a prijavljena imena su doista vrlo respektabilna i primamljiva za uvjeriti se uživo što mogu maleni majstori, a sudjelovanje su potvrdili Dinamo, Hajduk, Crvena Zvezda, Vojvodina, Osijek, Rijeka, Lokomotiva Zagreb, Sarajevo, Olimpija Ljubljana, Ferencvaroš, MTK Budimpešta…

Oglas

Doista je teško nadmašiti ovako probrano društvo pa bez sumnje možemo reći da se radi o jednom od najjačih turnira u Slavoniji i Baranji za ovaj uzrast. Zaputite se prema Kneževim Vinogradima i pogledajte na djelu buduće reprezentativce i prvoligaške igrače kojih će zasigurno biti, a usput i podržite organizatora NK Borac koji prilično dobro radi svoj posao pod paskom predsjednika Miroslava Aćimovića.

Oglas