Borac iz Imbriovca na dva fronta u proljetni dio sezone: Konstanta u prvenstvu i lov na Kup!

Borac iz Imbriovca, trenutno petoplasirana momčad 4. NL BJ-KC-VT, miran ulazi u nastavak prvenstvenih obveza. Klub je miran status osigurao solidnim igrama u prvom dijelu prvenstva, a uz provjerene pulene klub je pojačao i Dejan Grubešić pa sa snažnim kosturom iz jesenskog dijela sezone može mirno napasti vodeći četverac, a uz ligaški dio očekuje ga i kup natjecanje u kojem žele ići do samog kraja.

Oglas

Dok momci pod vodstvom Zlatka Andrašića mirno spavaju zimski san, u Borcu iz Imbriovca s velikim iščekivanjem čekaju obveze u 4. NL, kao i u županijskom kup natjecanju. Sama prozivka i prvi trening održat će se 4.2. Podsjetimo, nakon trinaest odigranih prvenstvenih kola Borac zauzima peto mjesto prvenstvene ljestvice 4. NL BJ-KC-VT s učinkom od šest pobjeda, pet neriješenih ishoda te samo dva prvenstvena poraza.

Oglas

Za komentar zamolili smo uvijek susretljivog stratega Borca Zlatka Andrašića:  Atmosfera u klubu je dobra, uprava je odradila dobar posao u ljetnom prijelaznom roku. Pogodili smo s igračima koje smo doveli pokazali su se kao pojačanja. Prvoj ekipi u pripremnom periodu priključit ćemo tri juniora,tako da se i oni polako pripreme za seniorski nogomet. Plan je zadržati poziciju na ljestvici i pokušati izboriti plasman u finale županijskog kupa . Na nama je da se dobro spremimo kroz treninge i utakmice i da damo svoj maksimum u svakoj utakmici! I naravno dođemo do željenog cilja, a to je trofej u kupu!”- komentirao je za Sportalo trener Borca, Zlatko Andrašić.

Oglas

Što se tiče ulaznih i izlaznih transfera, u klub je stigao Dejan Grubešić koji stiže iz momčadi Sv.Setgersbach. Riječ je o mladom krilnom napadaču koji je prošao školu koprivničkog Slaven Belupa a od nama zanimljivijih klubova igrao je za Tehničar iz Cvetkovca! S obzirom da nema značajnijih promjena u rosteru, Borac će i dalje biti nagazna mina u prvenstvenom natjecanju, a nešto će ih se pitati i u županijskom kupu!

Da se u Imbriovcu itekako radi i planira unaprijed svjedoči i činjenica da je u planu postavljanje nove ograde oko glavnog terena i rasvjete na pomoćnom terenu, što bi dodatno trebalo podignuti kvalitetu rada ovog kolektiva koji se osim činjenicom da je u bogatoj povijesti višestruko osvajao naslov županijskih liga kao i kupa može pohvaliti i učešćem u Hrvatskom nogometnom kupu gdje su se javnosti predstavili ne tako davne 2017. godine u utakmici sa zagrebačkim Dinamom. Ovom simpatičnom kolektivu želimo puno uspjeha u ostvarivanju kratkoročnih i dugoročnih klupskih ciljeva.