/Bonk slavio u derbiju prvenstva u Grižićima i otvorio si put k naslovu 3.ŽNL BPŽ centar RAZMAK JE SADA PET BODOVA I TEŠKO ĆE JU IGRAČI BONKA DO KRAJA PROKOCKATI
bonk

Bonk slavio u derbiju prvenstva u Grižićima i otvorio si put k naslovu 3.ŽNL BPŽ centar RAZMAK JE SADA PET BODOVA I TEŠKO ĆE JU IGRAČI BONKA DO KRAJA PROKOCKATI

Bonk slavio u derbiju prvenstva u Grižićima i otvorio si put k naslovu 3.ŽNL BPŽ centar.

bbbb

U najbitnijoj utakmici prvenstva Bonk je slavio u Grižićima kod jedinog pratitelja koji ih je mogao ugroziti pa je sada razmak pet bodova koju će vjerojatno igrači iz Bebrine bez poteškoća očuvati do kraja. Nošeni Tuleg Boysima ostvarili su pobjedu pogocima Ferića i Halužana te tako došli nadomak 2.ŽNL.

Graničar je u Cigleniku potvrdio treću poziciju, Podcrkavlje bodom čuva četvrtu koju im ugrožava ASK nakon uvjerljive pobjede nad Šumećem.

Posavac i Trenk su odigrali bez pobjednika, a isto tako uvjerljivu pobjedu ostvarila je Mladost u Jakačini Maloj svladavši goste iz Ciglenika.

 

Poz. Klub Bod.
1 BONK Bebrina 54
2 VATROGASAC Grižići 49
3 GRANIČAR St. Kuti 42
4 PODCRKAVLJE Podcrkavlje 32
5 ASK Gornji Andrijevci 29
6 ŠOKADIJA Šumeće 29
7 TRENK Seoce 26
8 MLADOST 1977 Banovci 23
9 MLADOST JM Jakačina Mala 17
10 CIGLENIK Ciglenik 17
11 POSAVAC Kaniža 10
12 OMLADINAC Ciglenik 5

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.