/Bonk pao u Tomici, pratnja smanjila razmak KRENULI SU I DRUGOLIGAŠI BPŽ
slobodnica fb

Bonk pao u Tomici, pratnja smanjila razmak KRENULI SU I DRUGOLIGAŠI BPŽ

Drugoligaši centra su odigrali prvo proljetno kolo, vodeći sastavi su bili uspješni izuzev jesnskog prvaka, ali na vrhu nije bilo velikih promjena. Bonk je poražen u Tomici zgoditkom Hrvoja Berića. Golijada u Slobodnici uz hat trick Silvija Velića te jedan Ivana Jozića. Budainka svladala goste iz Lužana ponajprije zahvaljujući dvostrukom strijelcu Damiru Radmanu, Posavac pokazao novo lice utrpavši pet komada gostima iz Zdenaca, a drugi hat trick je upisao Dejan Dragičević, Krešimir Liović i Marijan Kesedžić su dodali po jedan u utakmici u kojoj su od 5.minute imali igrača više.

Graničar i Podcrkavlje bez pobjednika (Tomislav Samardžija/Ivan Križanović), isti rezultat i u Malinu (Miroslav Kljajić/Petar Bašić). Slavonac vrlo siguran u domaćoj izvedbi protiv MV Croatije koju je sada Mladost sustigla na ljestvici, ispred njih je dostižni kvartet sa 14 bodova.

1

 

Poz. Klub Bod.
1 BONK Bebrina 31
2 SLOBODNICA Slobodnica 29
3 BUDAINKA KOLONIJA Sl. Brod 27
4 GRANIČAR Klakar 25
5 SLAVONAC Brod. Stupnik 23
6 PODCRKAVLJE Podcrkavlje 22
7 TOMICA Tomica 20
8 ZDENAC Br. Zdenci 19
9 SLAVONAC Slavonski Kobaš 14
10 SVJETLOST Lužani 14
11 PODVINJE Podvinje 14
12 POSAVAC Ruščica 14
13 MV-CROATIA 1976 Sl. Brod 11
14 MLADOST Malino 11

Foto  FB Slobodnica

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.