/Bonk ne posustaje, 20 pobjeda u 21 susretu POBJEDE VATROGASCA, MLADOSTI, GRANIČARA, ASKA I TRENKA
mladost banovci fb

Bonk ne posustaje, 20 pobjeda u 21 susretu POBJEDE VATROGASCA, MLADOSTI, GRANIČARA, ASKA I TRENKA

Bonk ne posustaje, 20 pobjeda u 21 susretu.

ss

Prvak je i prije zadnja dva kola bio poznat no nogometaši Bonka odrađuju do kraja posao na impresivan način. Nova pobjeda došla je na gostovanju u Kaniži i to je već 20.u ovom prvenstvenom ciklusu. Strijelci: Antonio Ferić 2, Antonio Kljaić, Domagoj Grgić.

Vatrogasac je također došao do gostujuće pobjede u Jakačini Maloj i iza njih je jedna odlična sezona te naslov viceprvaka. Gunčević i Ećimović su bili strijelci za pobjedu.

Graničar, Mladost i ASK su ubilježili domaće pobjede dok se Trenk pridružio vodećem dvojcu slavljem u gostima. Strijelci su bili  Mario Pekić, Mirko Čičak 2 i Ivan Jakovac. Pobjedu ASK-u je donio Josip Vrbat jedinim pogotkom na utakmici. Mladost je slavila u Banovcima protiv Šokadije, a pogotke su postigli Danijel Štimac, Anto Ćosić te Josip Jurić 2 puta.

Ostalo je kolo do kraja natjecanja, a u završnom činu neće biti nikakvih imperativa tek nekoliko klubova može neznatno popraviti plasman na ljestvici, najzanimljivija je borba za petu poziciju na koju računaju ASK, Šokadija i Trenk.

Poz. Klub Bod.
1 BONK Bebrina 60
2 VATROGASAC Grižići 53
3 GRANIČAR St. Kuti 46
4 PODCRKAVLJE Podcrkavlje 33
5 ASK Gornji Andrijevci 32
6 ŠOKADIJA Šumeće 32
7 TRENK Seoce 31
8 MLADOST 1977 Banovci 27
9 MLADOST JM Jakačina Mala 17
10 CIGLENIK Ciglenik 17
11 POSAVAC Kaniža 9
12 OMLADINAC Ciglenik 8

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.