/Bonk i Budainka ne posustaju, Omladinac sve bliži naslovu, Slavonac prvak zapada TREĆE ŽNL BPŽ SKUPINE CENTAR, ISTOK I ZAPAD
sava svilaj

Bonk i Budainka ne posustaju, Omladinac sve bliži naslovu, Slavonac prvak zapada TREĆE ŽNL BPŽ SKUPINE CENTAR, ISTOK I ZAPAD

Bonk i Budainka ne posustaju, Omladinac sv bliži naslovu, Slavonac prvak zapada.

U centru se nastavlja utrka dviju vodećih momčadi. Iako je razmak između Bonka i Budainke četiri boda , Bonk ima utakmicu više pa bi se ta razlika nakon pauze kluba iz Bebrine trebala smanjiti na samo jedan bod. U 19.kolu oba kluba su svladali svoje suparnike, Bonk na domaćem terenu Mladost s 4:1, a Budainka tijesno u gostima Bratstvo s 2:1. Najuvjerljiviju pobjedu upisala je Šokadija svladavši ASK s čak 8:0, Podcrkavlje je također bilo nemilosrdno prema gostima iz Jakačine Male dok su učenici Tihomira Bolte u Kaniži uzeli sva tri boda.

3 cr

 

3 ct

 

Na istoku Omladinac pomalo odmiče donedavno vodećoj Mladosti iz Divoševaca. U Sredancima je Omladinac uspio pobijediti u izuzetno otvorenoj utakmici na kojoj je postignuto čak 9 golova. Završilo je minimalnom pobjedom gostiju iz Novog Grada s 5:4. S druge strane u susretu dviju Mladosti u Bickom Selu domaća je bila uspješnija i tako vjerojatno odlučila da će Omladinac biti prvak jer je sada razlika četiri boda. Dubrava je samljela goste iz Selne utrpavši im sedam pogodaka , a u četvrtom susretu u Stružanima Sava iz Svilaja je uspjela ostvariti pobjedu na Slogom u gostima minimalnim rezultatom 1:0.

3 ir

 

3 it

 

Na zapadu je poznat prvak jer Slavonac ima devet bodova prednosti nad Graničarom. U ovom kolu bili su uspješni domaćini svladavši Croatiju s 4:1. Trenk je došao do pobjede u gostima u Orubici isto kao i Orljava u Dragaliću.

3 zr

 

3 zt

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.