/Bomba iz Babine Grede, Šokadija ima veliko ime na klupi! NA KLUPI ŠOKADIJE BIVŠI IGRAČ VINKOVAČKOG I ZAGREBAČKOG DINAMA
ivica cvitkušić

Bomba iz Babine Grede, Šokadija ima veliko ime na klupi! NA KLUPI ŠOKADIJE BIVŠI IGRAČ VINKOVAČKOG I ZAGREBAČKOG DINAMA

Nakon serije loših rezultata Mato Lukačević podnio je ostavku na mjesto trenera Šokadije, a već dan kasnije uprava kluba iz Babine Grede pronašla mu je nasljednika. I to kakvog! Novi trener Šokadije je Ivica Cvitkušić, bivši nogometaš vinkovačkog i Zagrebačkog Dinama iz 80ih godina prošlog stoljeća. Cvitkušić za sobom ima zaista veliku nogometnu karijeru, Dinamo Zagreb, Dinamo Vinkovci, Slovenski Kopar i HIT Gorica, Švedski Djurgardens IF, u trenerskoj karijeri radio je u nekoliko slavonskih klubova NK Fruskogorac Ilok, Lovor, Otok, Bobotu Agrar….i sa svima bio prvak! 6 godina bio je sportski direktor u BiH Zvijezde Gradačac i njih iz 3 lige uveo u PL BiH.

– Šokadiju sam gledao par utakmica, oni su tražili iskusnog trenera jer ja sam kao trener Bobota Agrara u toj ligi dvije godine za redom bio prvak, dobro poznam ligu i mislim da imamo prostora napraviti pomak. Stanje nije bajno ali treba zasukati rukave i izvuć maksimum do zimske pauze. Uz par pojačanja i kvalitetnim pripremama mi ćemo biti sasvim druga ekipa. Primijetio sam da Babina Greda voli klub i taj ugođaj nedjeljom koji osjećaju dolazeći na utakmicu je za njih nešto posebno, to je pravi temelj za napraviti dobar rezultat – rekao nam je novi trener Šokadije koji je uvjeren u uspješan nastavak sezone.

Šokadija je defiitivno povukla jak potez, ostaje nam pratiti hoće li Cvitkušić još jednom potvrditi vrhunsko znanje i iskustvo koje nesumnjivo ima. Prvi test na klupi Šokadije bit će mu gostovanje u Dardi.
Podijeli
  •  
  •  
  •