Bojko opleo po sucima: Oba crvena kartona protiv nas su neopravdana!

Nogometaši Vukovara uspješno su odradili gostovanje u Čepinu, slavili su rezultatom 2:0 golovima Ivana Aleksića i Patrika Džalte, no u 45. minuti su potpuno neopravdano ostali bez Marija Tadića koji je “zaradio” isključenje zbog prekršaja na 20ak metara od svog gola.

Oglas

Nije to isključenje koštalo Vukovar u tom susretu, bodovi su arhivirani, ali su ostali bez ponajboljeg stopera lige za gradski derbi protiv Vuteksa.

Oglas

Tjedan dana ranije Vukovar je poražen u Đakovu, a u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0 ovo je okarakterizirano kao simuliranje za što je Dosanti zaradio žuti karton:

Oglas

– Već drugu gostujuću utakmicu zaredom imamo katastrofalno suđenje na našu štetu. S tim da spomenute utakmice u Đakovu i Čepinu nisu jedine u kojima smo oštećeni ove sezone, ali kako se približava kraj prvenstva stvari se radikaliziraju. Očito da vodstvo lige i sudačka organizacija imaju nekog svog favorita. Povjerenik za suđenje Siniša Sabljak ne ponaša se kao povjerenik za suđenje, nego kao radijski voditelj, ispunjava želje. Ove sezone dobili smo dva crvena kartona, prije Čepina i prošle jeseni u Gornjoj Vrbi. Oba su bila neopravdana, oba od istog suca, Alena Dobraša – rekao je trener Vukovara za portal Vinkulja.hr, dok je u izjavi za Sportalo nakon utakmice u Čepinu ipak bio nešto blaži – Od prve minute smo potpuno iskontrolirali igru, nismo Čepinu dozvolili baš ništa, rano smo i poveli i sve je išlo u željenom smjeru a onda iz čista mira, potpuno nepotrebno i neopravdano sudac Dobraš nam isključuje Tadića u prvom prelasku domaćina preko centra – rekao je nakon Čepina čestitavši usput svojim igračima što su ostali mirni.

Kako smo ranije najavili, do kraja sezone smo otvoreni svim klubovima da nam pošalju sporne trenutke sa svojih utakmica te ćemo iste objaviti kako bi pokušali na taj način utjecati da grešaka bude što manje. Naravno, na naš mail redakcija@sportalo.hr slobodno nam šaljite i snimke lijepih golova, akcija, obrana…