/Bogdanovčani za socijalnu samoposlugu VEĆ SUTRA U KUPU MOŽETE POMOĆI POTREBITIMA
bogdaaaannn

Bogdanovčani za socijalnu samoposlugu VEĆ SUTRA U KUPU MOŽETE POMOĆI POTREBITIMA

Nogometaši Croatije iz Bogdanovaca organiziraju akciju prikupljanja pomoći za Socijalnu samoposlugu Vukovar. Sredstva će se prikupljati do kraja tjedna, a svi oni koji žele sudjelovati to mogu učiniti na susretima u srijedu i nedjelju.

„Potaknuti smo nedavnom vijesti u medijima kako Socijalnoj samoposluzi Vukovar nedostaju namirnice za korisnike. Izuzetno nam je drago što su naši mladi nogometaši oduševljeno prihvatili prijedlog Uprave te će svi vlastitim sredstvima sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji. Osim članova kluba, svi naši navijači, simpatizeri i ljudi dobre volje će do kraja tjedna moći sudjelovati u prikupljanju sredstava za naše potrebite sugrađane.“ – istaknuo je član uprave kluba Siniša Đurić.

Prilika za pomoć je na stadionu Ivan Barun u kup susretu u srijedu (16.30 h) kada Bogdanovčani dočekuju ekipu Vuteks Sloge iz Vukovara te u nedjelju u isto vrijeme kada je na rasporedu prvenstveni susret 1. ŽNL protiv Jadrana iz Gunje.

Tekst i foto – NK Croatia (S.Đ.)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.