/Bogdanovčani ambiciozno u novu sezonu IVICA RADOŠ KRENUO S PRIPREMAMA PRIJE NEGO VEĆINA KLUBOVA U SIB
IMG-20190708-WA0017

Bogdanovčani ambiciozno u novu sezonu IVICA RADOŠ KRENUO S PRIPREMAMA PRIJE NEGO VEĆINA KLUBOVA U SIB

Nogometaši Croatije iz Bogdanovaca započeli su s pripremama za novu sezonu u prvom rangu županijskog natjecanja. Samo tri tjedna nakon završetka kvalifikacija za popunu 1. ŽNL, 19 igrača se odazvalo na prozivku na stadion „Ivan Barun“, pod budnim okom trenera Ivice Radoša.

„Još nam nedostaje nekolicina igrača koji su zbog poslovnih obveza odsutni, zato smo priključili četvoricu juniora. Ovaj tjedan treniramo svakodnevno, dok nas prva provjera očekuje 17. srpnja protiv Slavonca iz Komletinaca. Do kraja pripremnog razdoblja nas očekuje osam susreta (uključujući i nastup na Memorijalu Vidoja Marića). Članovi Uprave su na prozivci igračima iznijeli očekivanja od iduće sezone, a to je plasman u gornji dom ljestvice te vjerujemo kako imamo kvalitetu za to i ostvariti. Igrači su svjesni koliko je vodstvo kluba uložilo napora da dođemo do prvoligaškog statusa te sam siguran kako će to povjerenje i opravdati.“ – istaknuo je glavni strateg Croatije.

U novoj sezoni dres kluba će nositi i dva pojačanja – Dario Merkaš i Marin Ležaić, a prema najavama Uprave, na čelu s predsjednikom Vladom Prce, želja je dovesti još dva istinska pojačanja, koja bi osnažila konkurenciju u ekipi.

Tekst i foto – Croatia Bogdanovci (S.Đ.)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.