Bogdanovački pioniri osam od osam

Prava pozivnica za svakog ljubitelja nogometa je doći i pogledati utakmicu pionira NK Croatia Bogdanovci. Profesionalnost u amaterskom sportu je sve češća, a jedan od primjera je pristup i rad na treninzima ove momčadi. Pedagoški pristup novog trenera Josipa Lovrića igrači su prihvatili, te je stvorena kohezija i zajedništvo što su sigurno dobri temelji za nastavak razvoja mladih igrača u toj dobi. Pristup svakom treningu i utakmici je na vrhunskom nivou.

Ova generacija igrača i njihov trener nisu tema samo u klubu, nego se o njima priča na misi, u kafićima i raznim prigodnim druženjima. Osam pripremnih utakmica – osam pobjeda, zaista impresivno. No, ukoliko sami rezultat stavimo sa strane, uprava i roditelji su uistinu zadovoljni razvojem djece što se vidi u njihovoj svakodnevnoj socijalizaciji, ponašanju, odnosu prema školi, pristupu zadatcima koji su postavljeni pred njih te u samom odnosu prema sportu.
Svjesni smo pogotovo u ovoj pasivnoj pandemiji koliko trener i aktivnost u sportu može pozitivno utjecati na djecu, a pristup novog mladog trenera pionira Croatie je definitivno pravi put koji treba slijediti. Studiozan pristup treninzima, video analize, taktičke pripreme, korekcija igre, individualni pristup svakom igraču pohvaljuju i starije kolege iz svijeta nogometa.

NK Croatia Bogdanovci je klub bogate povijesti, a ovim načinom rada i odabirom stručnjaka-pedagoga za rad s djecom ne trebaju brinuti niti za budućnost kluba. Čestitke upravi, treneru Lovriću i dečkima na rezultatima!