/Bliži se malonogometni turnir Sveti Nikola u Pleternici TURNIR JE STIGAO DO SVOG ŠESTOG IZDANJA
plakat pleternica

Bliži se malonogometni turnir Sveti Nikola u Pleternici TURNIR JE STIGAO DO SVOG ŠESTOG IZDANJA

Bliži se 6. malonogometni turnir „Sveti Nikola“, koji će se održati u periodu 28.11.–1.12.2019. Svi ljubitelji i simpatizeri malog nogometa i ove godine moći će uživati u šestom po redu malonogometnom turniru „Sveti Nikola“, koji će po već ustaljenom ritmu odigrati u sportskoj dvorani pri Osnovnoj školi Fra Kaje Adžića u Pleternici.

Kao i svake godine očekujemo ukupno 30-ak ekipa, većinom s područja naše županije te nekoliko ekipa s područja susjednih županija. Ovakav odaziv i pozitivne reakcije daju nam podstrek da iz godine u godinu podižemo turnir organizacijski na višu razinu i pokušamo stvoriti što bolje uvjete. Ovdje želim naglasiti kako u organizaciji turnira uz upravu MNK Pleternica sudjeluju svi njegovi članovi i sponzori kojima se ovim putem zahvaljujemo i bez kojih ovaj turnir ne bi postao prepoznatljiv. Kvaliteta turnira je iz godine u godinu sve veća, što prepoznaje i naša publika – turnir je najavio predsjednik MNK Pleternica i jedan od najvažnijh organizacijskih ličnosti Antonio Gazilj.

Prošle godine su se u finalu sastale dvije ekipe sačinjene od igrača koji igraju 2. Hrvatsku malonogometnu ligu, Autodijelovi Tokić i Očna optika Abrić. Pobjedu je odnijela Očna optika Abrić. Ove godine imamo najave još nekoliko kvalitetnih ekipa koje će nastupiti na turniru, stoga nas očekuje još kvalitetniji i uzbudljiviji turnir.

Fond nagrada i ove godine, osim pehara za prve četiri ekipe je novčani. Ekipa koja osvoji prvo mjesto dobit će 4000 kuna, druga 2000, treća 1000, a četvrta ekipa 500 kuna. Posebne nagrade predviđene su za najboljeg vratara, strijelca i igrača. Prijave ekipa su moguće do utorka 26.11.2019. u 18:00h, nakon čega će se održati izvlačenje.

Sve ostale informacije se mogu dobiti na facebook stranici MNK Pleternica. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, stoga ovim putem organizator poziva sve da u gore navedenom razdoblju navrate u veliku dvoranu OŠ fra Kaje Adžića u Pleternici i pogledaju kvalitetan „hakl“.

plakat pleternica

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.