Bjelica: “Teško, ali zasluženo”

Nenad Bjelica imao je razloga za zadovoljstvo nakon pobjede na otvaranju SuperSport HNL-a. Gorica se kao i svaki put do sada pokazala čvrstim i neugodnim takmacem, puno puta odnosila bodove, ali…

Oglas

Čestitke našim igračima i našim navijačima koji su došli u velikom broju i bili nam podrška tijekom cijele utakmice. Očekivano teško, s Goricom je uvijek tako, u ovim prvim utakmicama još ne znaš gdje si ni što si. Ušli smo stvarno dobro, prvih 20-ak minuta je to izgledalo stvarno dobro, nedostajao nam je samo pogodak. Nije bilo izglednih prilika, ali bilo je puno pritiska, ubačaja… Sve u svemu mislim da smo na kraju zasluženo osvojili tri boda, za nas je vrlo važno ovako otvoriti sezonu, rekao je Bjelica.

Oglas

Sretni zbog Diona

Oglas

Dion Drena Beljo bio je junak Gradskog vrta i bijelo-plave navijačke vojske. Postigao je dva pogotka, realizirao jedanaesterac i na najbolji način uzvratio svom treneru na povjerenju koje mu je ukazao.

Jako nam je drago što je Dion nastavio tamo gdje je stao prošle sezone. Donio nam je tri boda, odigrao stvarno dobru utakmicu, postigao predivan pogodak, izborio i realizirao jedanaesterac. Što više očekivati od njega?! Znamo što imamo u njemu i nadam se da će biti još puno njegovih golova.

Izvući što bolji rezultat

Za Bijelo-plave neće biti puno vremena za uživanje u pobjedi. U nedjelju ujutro je novi trening, u utorak se putuje u Kazahstan gdje ih u četvrtak očekuje sraz protiv Kižližara.

U svakom pogledu će biti izazovno, ali dobro smo otvorili sezonu što nam je veliki poticaj. Vjerujem da ćemo se u Kazahstanu brzo uspjeti prilagoditi na vremensku razliku i umjetnu travu koja je dosta brza i neugodna. Ali kako njima tako i nama, pokušat ćemo izvući što bolji rezultat, pobijediti ako je to moguće, pa uz podršku naše publike pokušati proći dalje, zaključio je Bjelica.