Bjelica: Sigurno ćemo biti bolji kada navijači budu uz nas na tribinama

Nakon svog debija za kormilom NK Osijek osječki je novi trener mogao biti vrlo zadovoljan.

Oglas

Kakav je to bio debi Nenada Bjelice za kormilom našeg prvoligaša! Derbi s Rijekom se nestrpljivo iščekivao, a Bijelo-plavi su ga uvjerljivo riješili u svoju korist.

Oglas

Osijek apsolutno ne zaslužuje mjesto na kojem smo dočekali ovu utakmicu niti je realno da je nakon tri kola imao samo jedan bod, što se moglo vidjeti i kolo ranije u Maksimiru. Danas smo definitivno zaslužili pobjedu iako smo imali i boljih i lošijih faza. Prvo je poluvrijeme bilo sasvim dobro, a onda smo slabo krenuli u nastavak susreta, kao da smo ostali bez energije. Tko zna što nam je tada bilo u glavi, činjenica je da je Rijeka imala neke svoje lijepe prilike koje, srećom, nije iskoristila. Izmjenama smo se vratili u bolji ritam, podignuli razinu agresivnosti i priveli susret kraju, izjavio je Bjelica.

Oglas

Uz navijače će Osijek biti još bolji

Trebao je Osječanima jedan ovakav nastup, pa i rezultat kojega su pritom ostvarili. Sada je i pogled prema budućnosti puno ljepši nego što je bio donedavno.

Postigli smo tri lijepa pogotka, svaki je zaista na svoj način bio atraktivan i drago mi je zbog momčadi da smo ovako okončali ovaj derbi. Čestitke dečkima na borbenoj i dobroj igri, a ove pogreške koje smo imali moramo u hodu ispravljati jer baš i nemamo puno vremena za trening“, primjetio je šef stručnog stožera. Šteta što ovakvoj pobjedi Osijeka nisu mogli nazočiti navijači, no sigurno su i oni „prodisali“. Nažalost, publike neće biti niti u četvrtak. No, dočekat ćemo i mi njih i oni nas. U sinergiji s njima pružiti ćemo još i više. I u nekim teškim trenucima koje svaka momčad ima sigurno ćemo biti bolji kada navijači budu uz nas na tribinama. Sada je najvažnije da smo ovu utakmicu uspješno riješili u svoju korist, što je dobar preduvjet za sve ono što nas dalje čeka, poručio je Bjelica.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.

Izvor nkosijek