Bjelica: S tri boda dodatno podići letvicu za iduću sezonu

Želimo poboljšati još neke brojeve iako su najvažnija tri boda i dat ćemo sve da ih ostvarimo.

Oglas

Nogometaši Osijeka ogledom protiv Istre 1961 u subotu od 17 sati na stadion Gradski vrt zaključit će sezonu koja će najmanje za idućih godinu dana ostati upamćena kao najbolja u klupskoj povijesti kada je riječ o prvenstvenom rezultatu. I to je glavni razlog zbog kojeg Bijelo-plavi zastor na nogometnu pozornicu žele spustit sa stilom i pobjedom otići na zasluženu ljetnu stanku.

Oglas

Takve ambicije prenio je trener Nenad Bjelica koji još od četvrtog kola, kada je preuzeo vođenje sportskog segmenta NK Osijek, u svakom trenutku traži da njegova momčad pruža ono najbolje od sebe.

Oglas

Pokazali profesionalnost

Mi smo pokazali svoju profesionalnost i na zadnjoj utakmici protiv Lokomotive, tako će biti i protiv Istre 1961. Idemo maksimalno po tri boda, bilo bi nekorektno da im ne suprotstavimo najbolju moguću momčad u ovom trenutku. Imamo 11 profesionalaca, ali to je dovoljno, riječ je o kvalitetnim igračima koji će pokazati ozbiljnost i koji bi s nova tri boda svima nama još više podigli letvicu za iduću sezonu. Želimo još jednu utakmicu u kojoj naš vratar neće primiti pogodak, ako je moguće još jednu asistenciju Bočkaja, da poboljšamo još neke brojeve iako su najvažnija tri boda i dat ćemo sve da ih ostvarimo.

Iako je Osijek sve svoje brige po pitanju prvenstvenog plasmana riješio i prije zadnjeg kola, Bjelica je naglasio da je u zadnjem kolu najveći motiv sama utakmica, ali i ugled kluba koji se stvara godinama.

Mladi dobro prihvaćeni

U istoj smo situaciji bili i uoči utakmice protiv Lokomotive pa smo pokazali maksimalnu ozbiljnost. Tjedan je bio dobar po pitanju treninga, interesantan i zabavan s dobrom atmosferom, mladi igrači su donijeli svježe krvi i jako su dobro prihvaćeni od ostalih. Priprema je kao i za svaku utakmicu, tražim maksimalnu ozbiljnost u pripremi i da dobro raspoloženje s treninga prenesemo na utakmicu kako bismo došli do tri boda.

Bit će izazovno i za Bjelicu budući u svlačionici Bijelo-plavih ima popriličan broj izostanaka, a posljednji je na tu listu dospio Ramon Mierez koji je već nekoliko tjedana vukao ozljedu koljena, pa i Josip Vuković koji neće biti među kandidatima za sastav.

Završavamo sezonu s kadrom koji je knap zbog ozljeda i kartona. Ovaj tjedan smo priključili nekoliko mladih igrača iz B momčadi i juniora a koji će protiv Istre 1961 na klupi. Početna postava će sigurno biti respektabilna, vjerujem da će pokazati maksimalno zalaganje, ozbiljnost i osvojiti tri boda.

Izvor nkosijek