Bjelica pred povratkom na Gradski vrt

Poput bombe odjeknula je vijest o povratku Nenadac Bjelice na Gradski vrt koju je prvi objavio portal Germanijak, a onda i ostali nacionalni mediji.

Vijest još nije službena, ali se čini da je sve dogovreno, da će nakon 3 prvenstvena kola u novoj sezoni Osijek promjeniti trenera, da će Ivicu Kuleševića zamijeniti jedan od najvećih nogometaša u povijesti Bijelo plavih.

Dio postkorona perioda Osijek je pod Kuleševićem izgledao odlično, obrana je bila savršena, ali na kraju je i prošla sezona završena objektivnim neuspjehom, u posljednjih 180 minuta Osijek nije izborio 2. mjesto, pa je nakon vrlo lošeg ulaska u novu sezonu, unatoč objektivnim razlozima za koje nije odgovoran (odlasci Marića i Mancea), logično da cijenu plati trener.

Prema navodima iz medija Bjelica i njegov stožer stajati će osječku blagajnu rekordnih milijun eura, a taj iznos je nešto što im odmah stavlja ogroman teret na leđa. Ako je to točna informacija s pravom će se od Bjelice i njegovog tima tražiti brzi rezultati ali i dobra, atraktivna igra kakvu je prikazivao s Dinamom. S aktualnim prvakom pokazao je Bjelko da zna i može napraviti momčad, prvi potez  bio mu je stavljanje veta na odlazak Majstorovića, nema sumnje da je uvijet i dolazak nekoliko igrača po njegovom guštu, a s njima za sada nije promašivao.

Nije vrijeme za euforiju, prvo treba postati i službeno (trebalo bi u petak), zatim Bjelici ipak treba neko vrijeme da posloži stvari, sigurno nema čarobni štapić, ali ovo je za navijače Osijeka sjajna vijest, definitivno dokaz za “akcija stadion” ide kraju, da se vodstvo kluba okreće prvoj momčadi i ostvarivanju boljih rezultata! Uz sav respekt prema Zekiću, Skenderu i Kuleševiću, Bjelica je koplje iznad po do sada učinjenom u trenerskim vodama, nadamo se da će to i dokazati osvajanjem trofeja u svom gradu!

%d blogeri kao ovaj: