/Bjelica: Osijek je zaslužio pobjediti SKENDER ZADOVOLJAN IGROM SVOJE MOMČADI
bjelica gnkdin

Bjelica: Osijek je zaslužio pobjediti SKENDER ZADOVOLJAN IGROM SVOJE MOMČADI

Treneri Dino Skender i Nenad Bjelica složili su se da je derbi opravdao očekivanja, ali i da je Osijek bio bolji, bliži pobjedi.

Bila je to vrlo zanimljiva utakmica iako je rezultat 0:0. Imali smo i mi i Osijek svoje prigode, Osijek bolje od naših i ako je netko zaslužio pobjedu, on je to Osijek. Mi smo imali jako puno igrača bez ritma utakmica s čim Osijek nema problema. Poslije svega, u Gradskom vrtu igrati neodlučeno s ovakvim Osijekom i problemima koji nas okupiraju u svezi uzvratne utakmice s Ferencvarosem nije loš rezultat. Bod u Osijeku je dobar i vrijedan bod – rekao je Bjelica.

Bila je to odlična utakmica, za to su zaslužne obje momčadi. Moji su se igrači jako potrošili i karakterno i psihološki. Da smo postigli pogodak iz neke situacije, bila bi time zaokružena jedna lijepa večer. U svakom slučaju, mi smo u derbiju izgledali ozbiljno. Nije uvijek sve u rezultatu. Ako bih mogao birati da smo pobijedili, a izgledali puno slabije od ovog večeras, birao bih drugo, odnosno volio bih da smo izgledali kao momčad, što smo i bili. Moram reći da smo imali svojih problema uoči utakmice – kazao je Dino Skender misleći na ozljedu Pilja kojeg je jako dobro zamijenio Lopa.

Podijeli
  •  
  •  
  •