Bjelica: Nagrade koje smo dobili od Kluba za povijesno drugo mjesto, pa i ovaj kontakt s navijačima dodatno su uljepšali cijelu priču

Osijek je i u posljednjem kolu povijesne sezone ostvario pobjedu i ponosno okončao jednu tako lijepu priču.

Oglas

Osijek se od svoje povijesne klupske sezone oprostio na onaj način kako je to najčešće i izgledalo tijekom proteklih nešto manje od deset mjeseci – pobjedom. Još jednom su osvojeni bodovi, koji se nisu nametali kao imperativ, ali su i na kraju stavljeni na pozamašan, dakako rekordni bodovni konto. Golovima Kleinheislera u prvom poluvremenu i Belje u sudačkoj nadoknadi Bijelo-plavi su slavili s 2:1.

Oglas

I ova utakmica i ovo što se dogodilo na kraju još je jedna slika svega onoga što smo ostvarili ove sezone. Mnogobrojne rekorde unatoč svim problemima koje smo imali, ali ih nismo isticali, nego samo ono pozitivno. Vjerovali smo u ove dečke, u svakog pojedinačno. Čestitke idu svima na sjajnoj sezoni, ne samo igračima i trenerima, nego svima koji rade u Klubu, a koji se ne vide, kao i onima koji su i prije nas bili ovdje i pridonijeli da se napravi ovakva ekipa, istaknuo je Nenad Bjelica.

Oglas

I debitanti će pamtiti ovu pobjedu

Zanimljivo je da su Osječani do pobjedonosnog gola došli u samom finišu kada su na terenu bili „klinci“ poput Belje i debitanata BranšteteraMikolčića kao i tek nešto starijeg Pudića

To su teške utakmice gdje nemaš imperativ za razliku od protivnika. Puno je bilo sumnji okolo, uvijek će ih biti jer živimo u državi u kojoj je puno teorija zavjere. Osijek je pokazao još jednom, posebno naši igrači, da su vrhunski profesionalci i da su odradili svoju zadaću najkvalitetnije što su trenutno mogli. Naravno da je bilo i određenih problema, imali smo faze u drugom poluvremenu kada smo teško dolazili do nekih prilika, dok je Istra stvorila dvije šanse i opasno prijetila. Na kraju su mladići koji su ušli pri kraju susreta uspjeli riješiti utakmicu u našu korist.

Navijači su sve dodatno uljepšali

Čekali smo da se među strijelce upiše Dion Drena Beljo koji je i ranije dobivao priliku s klupe. Sada je pogodio za pobjedu.

Sretni smo zbog njega. Imao je on svojih uspona i padova tijekom sezone i kod nas i u drugoj momčadi. No, prije dva kola je zabilježio asistenciju Gyurcsu, sada je zabio i probio led. Puno mi od njega očekujemo od budućnosti kao i od ovih drugih mladića koji su imali priliku zaigrati u završnim minutama.

Bjelica je bio sretan i zbog svega što se događalo po svršetku utakmice…

Nagrade koje smo dobili od Kluba za povijesno drugo mjesto, pa i ovaj kontakt s navijačima dodatno su uljepšali cijelu priču. Nadam se da će nam sljedeće sezone biti omogućeno da ta simbioza bude vrhunska i vjerujem da će nas takva sinergija vući prema novim pobjedama.

Izvor nkosijek