Bjelica: Cilj je vratiti se u Osijek s tri boda

Znamo da će biti teško, ali vjerujemo u sebe i da imamo dovoljno kvalitete i energije da pobijedimo.

Oglas

Nije bilo puno vremena za prebiranjem po dojmovima nakon remija s Pogonom u Szczecinu, novi fokus Bijelo-plavih već je gostovanje na Poljudu gdje će Osijek u nedjelju od 21 sat tražiti novu pobjedu na početku sezone HT Prve lige. Osječani su iz Poljske produžili izravno u Split gdje će trenirati do nedjeljnog derbija. Nenad Bjelica svjestan je da će njegova momčad, za uzeti puni plijen, morati pokazati veću kvalitetu igre nego u Poljskoj.

Oglas

Bolja igra

Oglas

Svjesni smo svi da to što smo odigrali u Poljskoj nije razina onoga što možemo pružiti i siguran sam da ćemo već protiv Hajduka već pokazati bolju igru i ostvariti bolji rezultat.

Osijek je slavio kada je posljednji put gostovao na Poljudu, ali Hajduk je sada nova momčad s nekoliko zvučnih pojačanja u odnosu na prošlu sezonu.

Pokazali su visoku kvalitetu u ovoj europskoj utakmici, uz podršku svojih navijača će napraviti sve da nas pobjede, ali i mi imamo isti cilj a to je vratiti se u Osijek s tri boda. Znamo da će biti teško, ali vjerujemo u sebe i da imamo dovoljno kvalitete i energije da pobijedimo.

Širok kadar

Izvjesno je da će Bjelica napraviti i neke promjene u odnosu na momčad koja je igrala u Szczecinu, u Split je doveo 25 igrača koji su itekako motivirani da se izbore za svoje mjesto u momčadi.

Statistike se brzo zaboravljaju ako se ne nastavi pobjeđivati. Ja vjerujem da će 11 igrača i onih devet na klupi napraviti sve da se utakmica pobjedi. Vidjet ćemo do nedjelje kako će se oporavljati igrači koji su igrali u Poljskoj, ali puno puta smo govorili da imamo širok kadar, da imamo dovoljno kvalitete da se potučemo sa svakim i vjerujem da ćemo u nedjelju ponovo biti na visokoj razini i vratiti se u Gradski vrt s nova tri boda.

Izvor nkosijek