Bizovački mali nogometaši ponovno u akciji

Nakon izleta u Crikvenicu, bizovački mali nogometaši sudjelovali su u nogometnom kampu koji je organizirao Nogometni klub Osijek. Kamp se održavao u Vardarcu, a trajao je dva dana. Na njemu su, osim spomenutih igrača iz bizovačke škole nogometa, sudjelovali i domaći igrači nogometnog kluba Vardarac.

Oglas

Sudjelovali su igrači rođeni 2010. godine i mlađi. Ukupno je sudjelovalo oko stotinjak djece. Uz domaće trenere iz NK Vardarac, te Bizovačkim voditeljem škole nogometa Ivicom Budimčićem, trenerima Filipom Rimac i Ivicom Mađar, svoje znanje na male nogometaše prenosila je i nekolicina trenera iz nogometnog kluba Osijek. Tokom dva dana djeca su se lijepo zabavila, te se družilia sa djecom iz ekipe domaćina, a ponešto i naučila.

Oglas

Posebnu zahvalu iz Bizovca upućuju predsjedniku NK Vardarac Atili Kišu, njegovom sinu Dariu Kišu i treneru prve momčadi Marku Dinjaru koji su goste jako lijepo primili i ugostili. Nogometaši NCDIM BSK Bizovac ovim kampom završavaju svoje aktivnosti za ovaj dio sezone. Nastavak aktivnosti očekuje se početkom kolovoza ove godine.