/Bitka za vrh 3. HNL DANAS SLAVONIJA PROTIV BELIŠĆA
aleksandar borojević

Bitka za vrh 3. HNL DANAS SLAVONIJA PROTIV BELIŠĆA

Kako su mnogi i očekivali Slavonija i Belišće su se pokazali kao ozbiljni kandidati za naslov prvaka 3. HNL Istok. Uz manje krive korake, nakon polovine jeseni ovaj dvojac je na vrhu zajedno s Marsonijom koja se ugurala među njih. Trojac sa po 16 bodova predvodi kolonu, a danas će na Stadionu uz Orljavu međusobno odlučiti tko je bolji te tko nastavlja bitku s Marsonijom, ili ovisno o njenom rezultatu ostaje sam na vrhu. Iako je vjerojatnije da će to biti šahovska partija nego nogomet za sladokusce kakav su u utorak priušili Crveni svojim i domaćim gledateljima u Čepinu, nema sumnje da će to biti jako zanimljiva utakmica. Uostalom, na obje strane su sjajni nogometaši, na klupama dva sjajna, trofejna trenera koji znaju kako se pobjeđuje u ovakvim utakmicama, atmosfera na tribinama će biti jako dobra i svi preduvijeti za pravi derbi su tu!

– Veselim se utakmici, prošao sam puno ovakvih i kao igrač i kao trener i sigurno je lijepo igrati kad to shvatiš na pravi način. Moji dečki to moraju shvatiti kao nagradu za sve što su do sada učinili, nemaju nikakav pritisak iako takva utakmica hoćeš nećeš sama po sebi nosi pritisak. Ja sam ovaj tjedan zaista uživao gledajući ih na treninzima, radili su sjajno i ako uspiju to prenesti na utakmicu bit će sigurno dobro za nas! Sigurno će nam jako nedostajati Žuljević, ali iz kola u kolo imamo poneki izostanak pa ga uspjevamo nadoknaditi, vjerujem da ćemo i sada biti pravi bez obzira koliko nam Tomo znači. Belišće? Nema smisla da ih sad seciram pojedinačno, mogu samo reći da su oni po svemu, po ustroju kluba, po treneru i po momčadi prvi kandidat za naslov prvaka! Iskreno mi je žao da nisu u Čepinu uzeli bod pa da su ispred nas, da mi njih lovimo danas. Mi zaista nemamo imperativa, ni u ovoj utakmici ni u sezoni, uvjeren sam da ćemo završiti među prva četiri, možemo biti i prvi možemo i četvrti – najavio je rener Slavonije Dalibor Bognar.

 

– Očekujem sličnu utakmicu kao i u utorak u Čepinu, jako zahtjevnu, samo se nadam sa drugačijim ishodom u odnosu na tu. Slavonija je momčad koja pripada u sami vrh, uostalom tablica to najbolje pokazuje, kolega Bognar radi odličan posao, zna kako doći do rezultata što je ranije pokazao u Pleternici. Dobro ćemo se spremiti za njih, nema tu puno skrivanja, znamo sve jedni o drugima. Ja sam stvarno oduševljen ovogodišnjim izdanjem 3. HNL Istok, mislim da je ovo pun pogodak, liga je stvarno jako izjednačena i uzbdljiva, svi skupa moramo još više raditi na njenoj promociji – poručio je trener Crvenih Davor Rupnik.

Podijeli
  •  
  •  
  •