Biramo najboljeg u sedmom kolu SuperSport Druge NL

Nastavljamo s našim izborom najboljih pojedinaca jedinstvene 3. HNL, vrijeme je za odabir najboljeg u sedmom kolu. Izbor provodimo u suradnji s Facebook stranicom SuperSport Druga NL, a svoje glasove možete ostaviti na obje stranice.

Oglas

7. kolo: 

Oglas

Luka Kekez – Hrvace su pobjedom nad Zrinskim prekinule mini lošu seriju, a u tom susretu Luka je odigrao stvarno odličnu utakmicu. Desetka na leđima nije slučajno na njegovim leđima, opravdao je ukazano povjerenje i predvodio ekipu do važnih bodova.

Oglas

Petar Tankosić – osijekov talentirani mladac je postigao dva pogotka u uvjerljivoj pobjedi Bijelo plavih u Čakovcu. Osim samih egzekucija Petar je kao i ostatak momčadi bio na visini zadatka svih 90 minuta.

Jovan Motika – sve bolji i bolji iz kola u kolo. Iz svakog poteza vidi se da je riječ o igraču kojem krajnji domet nikako nije 3. HNL, pokazao je to i u uvjerljivoj pobjedi Bjelovara nad Dugim Selom u koju je ugradio pogodak u prvoj minuti kojim su stvari dobrim dijelom i bile usmjerene ka domaćem slavlju.

Nikola Marić – najbolji strijelac lige svoj je učinak popravio s nove tri egzekucije, nastradao je Zagorec koji nikako nije imao rješenja za ovakvu klasu na suprotnoj strani.

Selmir Mahmutović – još jednom je sjajni BiH napadač pokazao da je pravi bingo za Marsoniju. Jedini strijelac u pobjedi nad Grobničanom bio je stalna napast za gostujuću obranu.

Silvio Anočić – vjerojatno svi protivnici imaju na papiru jednostavan plan kada igraju protiv Belišća – zaustaviti Anočića. Na papiru jednostavno, na terenu uglavnom nemoguće. Nisu uspjeli ni igrači Trnja, Silvio je zabio i asistirao za sigurnu pobjedu svoje momčadi.

Leon Petrović – Sesvete nastavljaju sa sjajnim igrama i rezultatima, posljednji u nizu oružje su morali položiti momci iz Ždralova, a najzaslužniji za to i za skok na 3. mjesto je Leon koji je sredinom prvog poluvremena postigao jedini pogodak na utakmici.

Antonio Pavlić – vratar Jadrana iz Poreča imao je iznimnu večer na Kantridi, zaustavio je brojne pokušaje napadača Opatije, posebno se istaknuo u drugom poluvremenu kada je njegova momčad pala, no on je ostao pribran i dovukao ih je do vrijednog gostujućeg boda.

Trenutni poredak: 

 1. Marić (Ploče) – 20
 2. Anočić (Belišće) – 15
 3. Mahmutović (Marsonia) – 14
 4. Lepinjica (Poreč) – 10
 5. Vrdoljak (Zrinski) – 10
 6. Zorica (Sesvete) – 8
 7. Petrović (Ploče) – 8
 8. Darojković (Dugo Selo) – 8
 9. Lišnić (Osijek) – 8
 10. Sumić (Poreč) – 8
 11. Tadić (Zrinski) – 7
 12. Franko Bosančić (Grobničan) – 7
 13. Bačić (Belišće) – 7
 14. Smrekar (Zagorec) – 7
 15. Glavina (Bjelovar) – 6
 16. Starčić (Dugo Selo) – 6
 17. Jakšić (Mladost) – 6
 18. Raić (Ploče) – 5
 19. Brezina (Mladost) – 5
 20. Opačić (Sesvete) – 5
 21. Vrdoljak (Zrinski) – 5
 22. Omerović (Osijek II) – 4
 23. Lepinjica (Poreč) – 4
 24. Jajalo (Mladost) – 4
 25. Banić (Trnje) – 4
 26. Maks Slunjski (Dugo Selo) – 4
 27. Ninčević (Trnje) – 4
 28. Bračević (Zagorec) – 3
 29. Milić (Zrinski) – 3
 30. Pranjić (Bjelovar) – 3
 31. Luetić (Hrvace) – 2
 32. Baraban (Mladost) – 2
 33. Brdar (Hrvace) – 2
 34. Marić (Trnje) – 2
 35. Ljubić (Hrvace) – 2
 36. Vučković (Hrvace) – 2
 37. Kegelj (Međimurje) – 1
 38. Prpić Bosanac (Trnje) – 1
 39. Pranjić (Bjelovar) – 1
 40. Vukasović (Sesvete) – 1
 41. Motika (Bjelovar) – 1