Biramo najboljeg u sedmom kolu SuperSport 1. NL

Po sedmi put u sezoni biramo najboljeg igrača kola među šestoricom igrača koji su obilježili svaku pojedinu utakmicu. Nakon sedmog kola na vrhu prvenstvene ljestvice je Cibalia, ali vrlo lako da je to samo privremeno i da bi nakon što prođe pravna procedura to mogao ponovno biti Rudeš, no o tom po tom, mi donosimo šestoricu najboljih a na vama je da na našoj Facebook stranici glasate za svog favorita.

Oglas

Ivan Aleksić – Vukovar je u četvrtak gostovao u Kustošiji, odigrao bez golova i nastavio svoj niz neporaženosti u gostima, a Ivan je odigrao odličnu utakmicu, u prvom dijelu imao je napadačke zadatke, kreirao je dvije najbolje prilike svoje momčadi, u nastavku je pokazao da može i zna sjajno odraditi i obrambene zadatke.

Oglas

Domagoj Pušić – slobodno ćemo reći i općenito najbolji igrač BSK-a i pravo pojačanje za novu sezonu, sjajna partija protiv Solina u kojoj je doslovno vukao svoju momčad do prve prvenstvene pobjede.

Oglas

Filip Jazvić – gol za pobjedu nad Jarunom samo je šlag na tortu zaista fenomenalne predstave. S ovakvim Jazvićem Cibalia je sigurno jedan od top kandidata za titulu prvaka i povratak među prvoligaše.

Deni Kakša – vratari zaista moraju imati ludi dan da bi zaslužili epitet utakmice, ili umjesto seta obrana moraju spašavati u zadnjim minutama, Deni je učinio ovo drugo, u posljednjim trenucima obranio je penal i osigurao Dubravi vrijedan bod na gostovanju u Dugopolju.

Mario Marić – kapetan Dragovoljca je izludio napadače Rudeša, imao je desetak fantastičnih obrana, zaustavio i kazneni udarac, skidao nemoguće i u sudačkom dodatku i na kraju doživio prave ovacije domaćih navijača. Čudesna predstava koja će na kraju kako se čini ostati ne naplaćena što se bodova tiče…

Mateo Monjac – definitivno prvo ime Orijenta u dosadašnjem dijelu sezone, još jednom izvrstan, ovaj put u gostujućem remiju u Zmijavcima od kud će se malo tko vratiti s bodovima.

Trenutni poredak:

 1. Silvanus Nimeli (SOL) – 8
 2. Ricardo Bagadur (CRO) – 7
 3. Toni Vinogradac (HD) – 7
 4. Mijo Šabić (CRO) – 7
 5. Robin (VU) – 7
 6. Diyoke (CIB) – 7
 7. Zinedin Mustedanagić (VU) – 7
 8. Kristijan Pavičić (VU)- 7
 9. Franko Kolić – (VU) – 7
 10. Ante Vukadinović (KUS) – 5
 11. Patrik Periša (VU) – 5
 12. Mario Marić (HD) – 5
 13. Edis Smajić (CIB) – 5
 14. Šimun Mikolčić (CIB) – 5
 15. Adam Benić (BSK) – 4
 16. Josip Silić (DUG) – 4
 17. Aleksa Latković (RUD) – 4
 18. Domagoj Pušić (BSK) – 4
 19. Luka Smoljo (KUS) – 3
 20. Duje Ninčević (SOL) – 3
 21. Ivor Ljubanović (DUB) – 3
 22. Mateo Monjac (ORI) – 3
 23. Nickolas Llanos (CRO) – 3
 24. Karlo Abramović (JAR) – 2
 25. Mijo Šabić (CRO) – 2
 26. Tomislav Gudelj (RUD) – 2
 27. Filip Vajdovčić (DUB) – 2
 28. Roko Kurtović (DUG) – 2
 29. Luka Liklin (RUD) – 2
 30. Raul Florucz (JAR) – 1
 31. Gabriel Popović (RUD) – 1
 32. Matej Mamić (JAR) – 1
 33. Tin Karamatić (JAR) – 1