Biramo najboljeg u četvrtom kolu 1. NL

Nastavljamo s izborom najboljih pojedinaca iz kola u kolo drugog razreda hrvatskog nogometa. Nakon što izaberemo najbolje pojedince utakmica, njihova imena nudimo na našoj Facebook stranici na kojoj odluku o najboljima prepuštamo našim čitateljima. Tako će biti i nakon ovog četvrtog kola, a ovo je šest kandidata:

Oglas

Rikardo Bagadur – stasiti branič Croatije odradio je sjajnu partiju na gostovanju u Sigetu, dirigirao je svojom obranom, vukao čitavu ekipu prema naprijed, bio pravi vođa tokom svih 90 minuta i doveo momčad do vrijednog gostujućeg boda.

Oglas

Ante Vukoadinović – ključno ime dvoboja Solina i Kustošije, ušao u igru početkom drugog dijela, zabio gol za bod u gostima i radio puno problema domaćoj obrani tokom svih 45 minuta provedenih na terenu.

Oglas

Luka Liklin – osim što je vrlo preciznim i snažnim udarcem realizirao kazneni udarac i postigao jedini gol u pobjedi Rudeša u derbiju protiv Dugopolja, tokom svih 76 minuta provedenih na terenu bio centralna figura vodeće momčadi 1. NL.

Kristijan Pavičić – sjajna predstava u derbiju Vukovara i Cibalije. Potpuno je iz igre isključio Filipa Jazvića, najboljeg igrača Cibalije, a bez njegovog doprinosa Vinkovčani su barem 50% posto bezopasniji.

Domagoj Pušić – najbolji igrač BSK-a odigrao je odličnu partiju na Krimeji, na žalost gostiju malo tko od sugirača je bio i približno raspoložen za igru kao on pa su se morali zadovoljiti gostujućim bodom.

Matej Mamić – Jarun je konačno stigao do prve pobjede u sezoni, a upravo je Matej bio junak, strijelac jednog ali iznimno vrijednog pogotka za momčad Jerka Leke.

Trenutni poredak:

 1. Toni Vinogradac (HD) – 7
 2. Robin (VU) – 7
 3. Zinedin Mustedanagić (VU) – 7
 4. Patrik Periša (VU) – 5
 5. Mario Marić (HD) – 5
 6. Edis Smajić (CIB) – 5
 7. Josip Silić (DUG) – 4
 8. Silvanus Nimeli (SOL) – 4
 9. Aleksa Latković (RUD) – 4
 10. Duje Ninčević (SOL) – 3
 11. Ivor Ljubanović (DUB) – 3
 12. Nickolas Llanos (CRO) – 3
 13. Mijo Šabić (CRO) – 2
 14. Tomislav Gudelj (RUD) – 2
 15. Filip Vajdovčić (DUB) – 2
 16. Roko Kurtović (DUG) – 2
 17. Luka Smoljo (KUS) – 1
 18. Raul Florucz (JAR) – 1