Biramo najboljeg u 2. kolu 3. NL Istok

Nastavljamo sa potragom za najboljim igračem 3. NL Istok po izboru naših čitatelja, na redu je naravno drugo kolo u kojem imamo osam kandidata među kojima ćete izabrati najboljeg pojedinca druge etape.

Oglas

Vukan Rakić – Đakovo je došlo do prve pobjede u sezoni, s minimalnih 1:0 su na Pazarištu bili bolji od Naška, a mladi 19-godišnji Vukan je bio strijelac jedinog pogotka.

Oglas

Šimun Lucić – prvo ime Oriolika u dosadašnjih 180 minuta, potpuno sazrio, već ide u kategoriju provjerenih špilmahera a samo mu je 20. Nakon što je u prvom kolu golom donio pobjedu, sada je u Valpovu zabio za gostujući bod Dujićeve momčadi.

Oglas

Tomislav Žuljević – vratio Svačić iz knockdowna, nakon 2:0 za Slavoniju s dva pogotka je osigurao prvi bod Narančama u ovom natjecanju.

Josip Lešić – Graničar je protutnjao kroz Dardu, slavio uvjerljivu 4:1 pobjedu, a jedan od strijelaca bio je i Lešić koji se ipak od ostatka momčadi za nijansu izdvojio vrlo zapaženom igrom kroz svih 90 minuta u kojima je napravio puno nereda u domaćim redovima.

Duje Mrdeša – mozak Bedema, čovjek od kojeg puno toga kreće u igri Kvesićeve momčadi u Čepinu je bio na visokoj razini, odličnom nastupu dodao je i pogodak u 2:1 pobjedi kojom je ispran gorak okus uvodnog domaćeg poraza.

Mihailo Marić – drugo kolo i drugi put igrač utakmice, povratak u Rupu ga je preporodio i ponovno je to onaj stari Marić. U fantastičnoj utakmici protiv Sloge sa sedam golova njegov je onaj odlučujući, pobjednički u sudačkom dodatku za 4:3.

Dino Bognar – prošlosezonski pobjednik otišao je nizvodno iz Slavonije u Slaviju, ali navike su ostale. Već u drugom nastupu bio je najbolji pojedinac utakmice, zabio je dva komada za slavlje u Vrbi, od toga mu je jedan pripisan drugi ne jer je lopta na putu do gola očešala domaćeg Akšamovića.

Luka Kordić – Borac je došao do prvog slavlja u 4. HNL na gostovanju u Kutjevu, a vratar momčadi iz Kneževih Vinograda je jednostavno briljirao, zaključao svoj gol, spustio roletu i ostao netaknute mreže unatoč brojnim prilikama Kutjeva.

Trenutni poredak:

  1. Josip Herceg – 8
  2. Matej Jakšić – 7
  3. Ivan Antunović – 6
  4. Josip Lotar – 5
  5. Mihailo Marić – 4
  6. Tomislav Marjanović – 3
  7. Gabrijel Sivonjić – 2
  8. Matej Bekavac – 1