Biramo najboljeg pojedinca četvrtog kola 2. NL

Nastavljamo s našim izborom najboljeg igrača jedinstvene 3. HNL odnosno SuperSport Druge NL u kojem glavnu riječ vode naši čitatelji i pratitelji Facebook stranice SuperSport Druga NL na kojima i možete ostaviti glasove za svoje favorite.

Oglas

Kandidati za četvrto kolo su:

Oglas

Nino Vukasović – Sesvete su remizirale na svom terenu s Opatijom, no Nino je odigrao vrhunsku partiju na lijevom boku, odradio puno napadačkih akcija, defanzivne odradio i više nego dobro te se najviše svidio u domaćoj momčadi.

Oglas

Silvio Anočić – uzlet Belišća direktno je vezan uz njegovu formu, gostovanje u Dugom Selu riješio je fantastičnim golom, sa nekih 25 metara je pogodio neobranjivo za domaćeg portira i izravno ukucao nova tri boda na račun Rupnikove momčadi.

Mateo Jakšić – sjajnu partiju u kojoj ga je bio pun teren okrunio je golom za vodstvo Mladosti protiv Marsonije koje se kasnije pretvorilo i u pobjedu za momčad iz Ždralova.

Domagoj Ninčević – iako je utakmica Trnja i Ploča završena bez golova bila je vrlo uzbudljiva, a Ninčević je emitirao posebnu energiju, vrlo raspoložen za igru tokom čitave utakmice.

Oliver Sumić – Jadran iz Poreča je došao do svoje prve pobjede u ovom natjecanju i to odmah vrlo uvjerljive, Međimurje je inkasiralo šest komada, a kapetan je pospremio hattrick.

Stipe Vrdoljak – Zrinski je nastavio pozitivnu seriju, nakon dva remija vezali su dvije gostujuće pobjede a Vrdoljak je bio prvo ime utakmice, bio je i prvi od tri strijelca koji su potopili Grobničan.

Matija Smrekar – velemajstor! Izvadio je Zagorec iz problema, sjajnim golom iz slobodnjaka poništio vodstvo Bjelovara, desetak minuta prije kraja golom za konačnih 3:1 odagnao sve dileme oko pobjednika.

Josip Vučković – Hrvace su došle do gostujućeg boda na Gradskom vrtu, sigurno zadovoljne otputovale kući, a trener Grgica Kovač posebno je zadovoljan onim što je na desnom boku pokazao najbolji pojedinac ovog susreta.

Trenutni poredak:

 1. Marić (Ploče) – 13
 2. Mahmutović (Marsonia) – 8
 3. Darojković (Dugo Selo) – 8
 4. Anočić (Belišće) – 8
 5. Tadić (Zrinski) – 7
 6. Bačić (Belišće) – 7
 7. Glavina (Bjelovar) – 6
 8. Starčić (Dugo Selo) – 6
 9. Marić (Ploče) – 6
 10. Raić (Ploče) – 5
 11. Brezina (Mladost) – 5
 12. Zorica (Sesvete) – 5
 13. Omerović (Osijek II) – 4
 14. Lepinjica (Poreč) – 4
 15. Banić (Trnje) – 4
 16. Bračević (Zagorec) – 3
 17. Smrekar (Zagorec) – 3
 18. Milić (Zrinski) – 3
 19. Luetić (Hrvace) – 2
 20. Brdar (Hrvace) – 2
 21. Ljubić (Hrvace) – 2
 22. Kegelj (Međimurje) – 1
 23. Prpić Bosanac (Trnje) – 1
 24. Pranjić (Bjelovar) – 1