Biramo najboljeg igrača trećeg kola Treće NL Istok

Vrijeme je za novi izbor najboljeg igrača Treće NL Istok, pred vama je osam kandidata za najboljeg u trećoj etapi, ujedno su to i imena kandidata za Trofej HRnogomet. Procedura je već uobičajena, na našoj Facebook stranici među osmoricom kandidata birate najboljeg, a mi im prema osvojenim glasovima dodajemo bodove koje će akumulirati kroz čitavu sezonu, a onaj tko na kraju bude imao najviše bodova će se okititi trofejem kojeg dodjeljujemo u suradnji s aplikacijom za praćenje rezultata HRnogomet.

Oglas

Drago Lovrić – po drugi put u nizu igrač utakmice, Bedem u njemu ima pravi bedem pred svojim golom, igra sjajan nogomet, u zraku nenadmašan, na zemlji odličan, pravovremen, pouzdan.

Oglas

Tomislav Žuljević – kapetanski odradio posao protiv Tomislava iz Cerne, zabio oba pogotka Svačića koji ima zaista sjajan start u sezonu. Čovjek jednostavno zna kako se daju golovi, s tim se rodiš ili ne.

Oglas

Fran Pejić – Borac gazi sve pred sobom, jedini su na maksimalnih 9 bodova, ali to ne znači da Balatinac nema glavobolje. Iz kola u kolo njegovi igrači mu zadaju brige koga izabrati za igrača utakmice, ovoga puta 18-godišnji Fran je bio korak ispred ostalih, odličnu partiju protiv Valpovke okrunio je golom vrijednim pobjede.

Marko Kalanj – Slavija je osvojila domaći bod protiv Vuteksa u utakmici bez golova, a Marko je sve defanzivne zadaće obavio besprijekorno, zorno je pokazao zašto je doveden, veliko pojačanje za Slaviju.

Marin Kuzminski – najbolji igrač Naška bio je na visini zadatka protiv Graničara, a kad je tako protivnici teško žive u Našicama. Dva pogotka početkom drugog poluvremena otklonila su sve dileme oko pobjednika.

Valentino Kuzmić – često prolazi ispod radara jer je sam nametnuo standarde po kojima igra, uvijek jako dobar, protiv Kutjeva i sjajan u novoj pobjedi Crvenih iz Oriovca.

Renato Lulić – Đakovo je na svom terenu bilo bolje od Slavonije i upisalo tri jako važna boda, Renato je odradio svih 90 minuta na visokoj razini, iako nije bio među strijelcima njegova uloga bila je ključna.

Nikola Eller – još jedna kapetanski odrađena utakmica na gostovanju u Čepinu s kojeg se Sloga ponovno vratila neporažena i netaknute mreže.