Biramo najboljeg igrača osmog kola SuperSport Prve NL

Uzbudljiva sezona SuperSport Prve NL sve se više zahuktava, nakon furioznog starta Šibenik je počeo posustajati, konkurencija je to jedva dočekala i imamo zaista zanimljivu borbu za vrh. Naravno, već godinama je jednako uzbudljivo na drugom kraju tablice tako da ćemo uživati u mnogim napetim utakmicama. Kakva je liga svjedoči činjenica da nitko od domaćina u osmom kolu nije upisao sva tri boda. Mahom su gostujući igrači kandidati za epitet junaka kola, evo tko je na popisu najboljih ovog tjedna.

Oglas

Ivan Luka Lukić – to kako je branio na Šubićevcu u prvom poluvremenu ide u kategoriju čudesnih predstava. Ivan Božić će ga sanjati, osim penala skinuo mu je još 2 sjajne prilike, u nastavku je kapitulirao iz drugog penala, ali je zaista svoj posao odradio za čistu desetku.

Oglas

Blaž Bošković – Jarun je nastavio svoju seriju dobrih rezultata osvojivši bod u Bijelom Brdu, a Blaž je odradio izvrsnih 90 minuta u sredini terena, sudjelovao je u kreaciji gostujući napada, a koliko je domaćih razbio ne zna se broj.

Oglas

Dragan Juranović – centimetri su ga dijelili od epskog hattricka iz slobodnih udaraca u Vukovaru, dva je majstorski spremio preko zida, jedan je prozujao jako blizu vratnice, bio je to prvi, malo mu je trebalo da podesi nogu, nakon toga je radila besprijekorno.

Mijo Šabić – Croatia se iz Dugopolja vratila s vrijednim bodom koji potvrđuje da se polako ali sigurno dižu pod novim trenerom, a kapetan, iako bez vrpce oko ruke ovaj put, svoj posao u sredini je odradio uobičajeno, dakle – besprijekorno.

David Bosak – Cibalia ima pravi dijamant u svojoj svlačionici, kako taj dečko igra nogomet u svojim godinama to je zaista fantastično. Na teškom gostovanju na Krimeji potpuno je izdominirao, najprije fantastična asistencija za tek malo starijeg Blažanovića, a onda i bombetina za konačnih 0:3

Mirko Sušak – Sesvete su definitivno preboljele one porođajne muke, sada su definitivno ravnopravne svima, a pokazale su to i protiv Šibenika i sada protiv Zrinskog. Dijete sesvetske škole nogometa je najzaslužnije za bod na Gradskom vrtu, dva lijepa gola samo su kruna dobre igre u oba pravca.

Ukupni poredak:

 1. Dominik Dogan (Zrinski) – 12
 2. Josip Majić (Šibenik) – 8
 3. Robin (Vukovar) – 7
 4. Miran Horvat (Zrinski) – 7
 5. David Bosak (Cibalia) – 7
 6. Petar Korov (Zrinski) – 7
 7. Zinedin Mustedanagić (Vukovar) – 7
 8. Paul Bismarck (Vukovar) – 7
 9. Halid Alghoul (Jarun) – 5
 10. Ivan Cvijanović (Šibenik) – 5
 11. Ivan Jajalo (Zrinski) – 5
 12. Mijo Šabić (Croatia) – 5
 13. Mario Gudelj (Croatia) – 5
 14. Carlos Torres (Šibenik) – 5
 15. Leon Marković (Cibalia) – 5
 16. Šimun Hrgović (Solin) – 5
 17. Tomislav Gudelj (Croatia) – 4
 18. Bruno Burčul (Dugopolje) – 4
 19. Clement Ikenna (Dubrava) – 4
 20. Karlo Majtanić (BSK) – 4
 21. Törles Knöll (Vukovar) – 4
 22. Rene Šarić (Cibalia) – 4
 23. Ilija Đilas (BSK) – 4
 24. Faal Baboucarr (Orijent) – 3
 25. Jakov Pranjić (Jarun) – 3
 26. Iker Pozo (Šibenik) – 3
 27. Niko Glajzer (Orijent) – 3
 28. Andrija Bubnjar (Orijent) – 3
 29. Tomislav Duvnjak (Sesvete) – 3
 30. Josip Tadić (Jarun) – 2
 31. Ante Matić (Sesvete) – 2
 32. Ivan Rodić (Dugopolje) – 2
 33. Petar Petriško (Dubrava) – 1
 34. Tin Šarkanj (Dubrava) – 1
 35. Marko Tešija (Dugopolje) – 1
 36. Mahdi Ouamri (Solin) – 1