Biramo najboljeg igrača četvrtog kola Druge NL

Hrvatski su drugoligaši odradili četvrtu etapu svog maratona, rezultatski su najzadovoljniji u Trnju i Marsoniji, ta dva kluba sa po devet bodova predvode prvenstvenu ljestvicu. Mi ćemo se posvetiti pojedinačnom učinku, pred vama su imena osmorice igrača koji su obilježili svaku od utakmica, a vi svojim glasovima na našoj Facebook stranici možete odlučiti tko je igrač kola.

Oglas

Selmir Mahmutović – najbolji igrač i prvi topnik Marsonije zabio je dva komada na gostovanju u Dugom Selu i potvrdio sjajnu formu već na početku sezone, ako ovako nastavi ne vidimo tko bi mu mogao ozbiljno parirati u borbi za titulu najboljeg strijelca lige.

Oglas

Tomislav Gradenić – i u Križevcima je puno razloga za zadovoljstvo uvodnim mjesecom nove sezone, sigurna domaća pobjeda nad Belišćem, u koju je pouzdani defanzivac ugradio sigurnih 90 minuta i jedan pogodak, potvrdila je da su apsolutno spremni za ovu ligu.

Oglas

Bojan Knežević – Kustošija je odnijela bod iz Ždralova, neće to biti čest slučaj, time je to i vrijednije ostvarenje, kapetan je svoj dio posla obavio kapetanski, pokrpao defanzivne rupe, pokretao napade i pokazao kakvo će pojačanje Kustošiji biti ove sezone.

Antonio Marić – odradio je veliki obrambeni posao u domaćem slavlju Trnja nad Porečanima, siguran u skoku, a to protiv Jadrana nije lak posao, pouzdan na zemlji i siguran u otvaranju napadačkih akcija svoje momčadi.

Gabriel Iličević – iako je Bjelovar minimalno poražen na gostovanju u Pločama mladi vratar gostiju s nekoliko je odličnih intervencija još jednom potvrdio ogroman potencijal, iako sa samo 19 godina, već je skupio dovoljno iskustva da se momčad u njega može apsolutno pouzdati.

Karlo Milinović – odlična predstava pod stijenama Kantride u domaćoj pobjedi Krka nad Karlovcem, siguran kod defanzivnih zadataka, često opasan u napadačkim izletima po desnoj strani, sve u svemu pokazuje da će Krk u njemu imati pravo rješenje.

Duje Ušalj – Grobničan je stigao do svoje prve pobjede ove sezone, a Duje je bio fantastičan, zabio je prva dva gola na utakmici i praktično odlučio pobjednika.

Domagoj Gracin – 90 minuta se mladi stoper u svojoj drugoj utakmici za Hrvatski dragovoljac u ovoj sezoni borio s puno iskusnijim igračima Opatije, uspješno je zaustavio nogometnu ali i fizičku veličinu poput Edina Junuzovića i definitivno zaslužio epitet igrača utakmice.

Trenutni poredak:

 1. Luka Pisačić (Mladost) – 10
 2. Karlo Bužanić (Trnje) – 8
 3. Selmir Mahmutović (Marsonia)-  8
 4. Max Galić (Ploče) – 8
 5. Josip Kolar (Trnje) – 7
 6. Matej Sivrić (Marsonia) – 7
 7. Seth Amoateng (HD) – 6
 8. Ivan Vargić (Krk) – 6
 9. Ivano Čepo (Ploče) – 6
 10. Stjepan Poljak (Belišće) – 6
 11. Dino Curać (Grobničan) –  5
 12. Ivo Vukić (Radnik) – 5
 13. Borna Kovačević (Grobničan) – 4
 14. Josip Mijatović (Bjelovar) – 4
 15. Tomislav Turčin (Radnik) – 4
 16. Patrik Gujić (H. dragovoljac) – 3
 17. Ivor Ribar (Karlovac) – 3
 18. Dan Lugamdžija (Opatija) – 3
 19. Pjero Škarić (Hrvace) – 3
 20. Filip Vajdovčić (Kustošija) – 2
 21. Marijan Jukičić (Opatija) – 2
 22. Maks Slunjski (D. Selo) – 1
 23. Nino Stojanović (Bjelovar) – 1