Biramo najboljeg igrača 5. kola SuperSport 2. NL

Idemo dalje s našim izborom najboljeg igrača jedinstvene 3. HNL u kojem sve stavljamo u ruke naših čitatelja koji svojim glasovima na Facebooku biraju među najboljima u svim odigranim utakmicama.

Oglas

5. kolo:

Oglas

Jovan Motika – iako još uvijek mlad igrač već je bogatog iskustva u seniorskom nogometu, u pobjedi Bjelovara nad drugom momčadi Osijeka nije bio strijelac, ali je ostavio daleko najbolji dojam, radio je što je htio, bio nezaustavljiv za goste i glavni okidač domaće pobjede.

Oglas

Stipe Vrdoljak – prvo ime Zrinskog u uvjerljivoj prvoj domaćoj pobjedi sezone. Strijelac i asistent i zapravo jedini kojem nije smetala silna voda na terenu, lakoćom se borio i s vaterpolo uvjetima i sa gostujućim braničima.

Franko Bosančić – sjajno poluvrijeme u Čakovcu za nogometaša Grobničana, njegov ulazak potpuno je usmjerio utakmicu na gostujuću stranu, uz gol upisao je i asistenciju i definitivno bio prvo ime Grobničana.

Ivan Baraban – i on je u igru ušao s klupe na Kantridi i donio Mladost vrijedan gostujući bod. Iskusan i tehnički dominantan preokrenuo je tijek utakmice koja je do tada išla na stranu Opatije.

Maks Slunjski – sjajna predstava Dugoselske desetke na gostovanju u Hrvacama s kojeg su se vratili pokisli, ali samo od kiše, bodovi su zasjali poput sunca, a najvažnija karika Hednakove momčadi bio je pouzdani 25-godišnji veznjak koji je odradio puno dobroga u oba pravca.

Selmir Mahmutović – sa pravi Selmirom Marsa je 50% opasnija, a u prvog domaćoj pobjedi Selmir je bio odličan, spremio je dva komada i još jednom Trnje poslao kući praznih ruku iz Broda.

Josip Ivan Zorica – najredovitiji član našeg izbora, ponovno je odigrao odličnu utakmicu, konkretnije drugo poluvrijeme koje mu je poklonio trener Vidović, a ovaj mu je uzvratio prekrasnim pogotkom u sudačkom dodatku za pobjedu Sesveta u Belišću.

Leonardo Petrović – mladi krilni napadač Jadrana iz Ploča potvrdio je izniman talent u dvoboju protiv Jadrana iz Ploča, tek pola sata bilo mu je dovoljno da spakuje dva komada i utaba put do pobjede i povratka na vrh svoje momčadi.

Trenutni poredak:

 1. Anočić (Belišće) – 15
 2. Marić (Ploče) – 13
 3. Mahmutović (Marsonia) – 8
 4. Darojković (Dugo Selo) – 8
 5. Sumić (Poreč) – 8
 6. Tadić (Zrinski) – 7
 7. Bačić (Belišće) – 7
 8. Smrekar (Zagorec) – 6
 9. Glavina (Bjelovar) – 6
 10. Starčić (Dugo Selo) – 6
 11. Jakšić (Mladost) – 6
 12. Raić (Ploče) – 5
 13. Brezina (Mladost) – 5
 14. Zorica (Sesvete) – 5
 15. Vrdoljak (Zrinski) – 5
 16. Omerović (Osijek II) – 4
 17. Lepinjica (Poreč) – 4
 18. Banić (Trnje) – 4
 19. Ninčević (Trnje) – 4
 20. Bračević (Zagorec) – 3
 21. Milić (Zrinski) – 3
 22. Luetić (Hrvace) – 2
 23. Brdar (Hrvace) – 2
 24. Ljubić (Hrvace) – 2
 25. Vučković (Hrvace) – 2
 26. Kegelj (Međimurje) – 1
 27. Prpić Bosanac (Trnje) – 1
 28. Pranjić (Bjelovar) – 1
 29. Vukasović (Sesvete) – 1