Biramo najboljeg igrača 1. kola drugoligaškog natjecanja

Jučerašnjom pobjedom Rudeša nad Jarunom zaključeno je prvo prvenstveno kolo 2. HNL, odnosno 1. NL, pa danas krećemo s izborom najboljeg igrača lige. Pravila su prošlosezonska s trećeligaškog istoka, među najboljim igračima svih utakmica naši čitatelji biraju najboljeg igrača kola.

Oglas

Onaj s najviše glasova na našoj Facebook stranici osvaja epitet igrača kola i 7 bodova u trci za Sportalovu žutu majicu. I ostali kandidati skupljaju bodove, drugoplasirani po broju glasova inkasira 5 bodova, treći 4 i tako redom do onog s najmanje glasova koji će osvojiti 1 bod.

Oglas

Aleksa Latković – s dva pogotka odlučio gradski derbi Jaruna i Rudeš, oba zaista prekrasna, a on od obojice trenera istaknut kao igrač koji je stvarao razliku.

Oglas

Duje Ninčević – bio ga je pun teren na gostovanju njegovog Solina kod Orijenta gdje su osvojili prvi ovosezonski bod, iznimno motoričan, agresivan, odradio puno posla u oba pravca.

Patrik Periša – možda i najveće pojačanje Vukovara za novu sezonu, gostovanje kod Dubrave odrađeno je u pozitivnom tonu s osvojenim bodom, a Periša svoje zadatke obavio na pravi način.

Toni Vinogradac – strijelac prvog pogotka Hrvatskog dragovoljca u Bijelom brdu iz kojeg su u Siget otputovala sva tri boda. Uz to, uobičajeno trkački raspoložen, od velike koristi svojoj momčadi i u defanzivi koja mu i nije primarni zadatak.

Luka Smoljo – prvo ime Kustošije na gostovanju u Vinkovcima s kojeg su se unatoč dva zaostatka vratili s bodom. Iskusni Lončarević u Smolji definitivno ima pouzdano rješenje.

Mijo Šabić – niti minuta mu nije bila potrebna da zabije prvi gol u novoj drugoligaškoj sezoni, a osim gola odradio je i lavovski posao u velikoj i važnoj pobjedi Croatije u Dugopolju.

Biramo iz kola u kolo, a na kraju sezone onog najboljeg i nagrađujemo.