Biramo igrača kola Druge NL

Pred nama je izbor najboljeg pojedinca upravo odigranog petog kola SuperSport Druge NL. Kao i obično pred vama su imena osmorice kandidata koji su obilježili svaku od utakmica, na našoj Facebook stranici svojim glasom možete odlučiti tko je bio najbolji.

Oglas

Mihael Mladen – čitava momčad Radnika odradila je vrhunsku utakmicu, teško je bilo nekoga izdvojiti od junaka s Kantride pa je na kraju presudio Mihaelov pogodak vrijedan tri boda.

Oglas

Josip Glavović – Hrvace su došle i do druge pobjede na domaćem terenu, palo je i Dugo Selo pa se sada u cetinskom kraju puno lakše diše. Josip je zabio za pobjedu u 88. minuti, na njegov račun ide najviše zasluga za pobjedu!

Oglas

Goran Paracki – još jedan junak završnice, on je Karlovcu donio pobjedu golom u sudačkom dodatku, kakvo je samo oduševljenje na stadionu izazvao…

Jovan Motika – i on je zabio u sudačkom dodatku, ali prvog poluvremena, pa još jedan odmah na početku drugog i tako osigurao domaće slavlje Bjelovara protiv Krka.

Frano Medić -u dvoboju Jadrana slavio je gostujući, onaj iz Ploča, a mladi Frano je odigrao sjajnu utakmicu te svoj nastup okrunio golom za konačnih 0:3.

Fran Petković – mlada nada Kustošije fantastično je iskoristila svoje minute u derbiju protiv Trnja, ne samo da je zabio dva gola u svojih 30ak minuta nego je svojim ulaskom donio potpuno novu energiju domaćinu, istaknuo je ozbiljnu kandidaturu za početnu postavu!

Patrick Almeida – Belišće je izdržalo brojne napade Mladosti i osvojilo važan bod, a Patrick je bio dominantna figura domaće obrane, puno tih pokušaja razbilo se baš na njemu.

Renato Kauzlarić – kakav španer! Dobio je Dragovoljac u njemu vrhunsko pojačanje, pun ga je teren, s loptom nezaustavljiv, okomit, pravovremen. Jedan od onih igrača koje je jednostavno pravi užitak gledati na terenu a uz to je i jako koristan svojoj momčadi.

Trenutni poredak:

 1. Selmir Mahmutović (Marsonia) – 16
 2. Luka Pisačić (Mladost) – 10
 3. Karlo Bužanić (Trnje) – 8
 4. Max Galić (Ploče) – 8
 5. Gabrijel Iličević (Bjelovar) – 7
 6. Josip Kolar (Trnje) – 7
 7. Matej Sivrić (Marsonia) – 7
 8. Seth Amoateng (HD) – 6
 9. Ivan Vargić (Krk) – 6
 10. Ivano Čepo (Ploče) – 6
 11. Stjepan Poljak (Belišće) – 6
 12. Karlo Milinović (Krk) – 6
 13. Antonio Marić (Trnje) – 5
 14. Dino Curać (Grobničan) –  5
 15. Ivo Vukić (Radnik) – 5
 16. Borna Kovačević (Grobničan) – 4
 17. Josip Mijatović (Bjelovar) – 4
 18. Tomislav Turčin (Radnik) – 4
 19. Bojan Knežević (Kustošija) – 4
 20. Duje Ušalj (Grobničan) – 3
 21. Patrik Gujić (H. dragovoljac) – 3
 22. Ivor Ribar (Karlovac) – 3
 23. Dan Lugamdžija (Opatija) – 3
 24. Pjero Škarić (Hrvace) – 3
 25. Filip Vajdovčić (Kustošija) – 2
 26. Marijan Jukičić (Opatija) – 2
 27. Domagoj Gracin (HD) – 2
 28. Tomislav Gradenić (Radnik) – 1
 29. Maks Slunjski (D. Selo) – 1
 30. Nino Stojanović (Bjelovar) – 1