Biramo igrača drugog kola SuperSport Prve NL

Hrvatski drugoligaši odradili su drugo prvenstveno kolo, na vrhu ljestvice su Zrinski i Šibenik koji jedini imaju maksimalan učinak, a što se tiče našeg izbora najboljeg igrača pobjednik prvog kola bio je Miran Horvat kojem ćemo izabrati nasljednika među šestoricom najboljih igrača druge etape.

Oglas

2. kolo:

Oglas

Petar Korov – Zrinski je slavio u Vukovaru a Petar još jednom prezentirao svoj ogroman talent, radio je puno problema domaćoj obrani, direktan, brz i sa odličnim rješenjima te sve boljom igrom u defanzivi, sve dobro okrunio je i golom za 2:0 koji se pokazao vrijednim pobjede.

Oglas

Marko Tešija – Dugopolje se iz Bijelog Brda vratilo s vrijednim bodom, potvrdilo visoku kvalitetu u ovoj sezoni, a Marko je odradio izvrsnih 90 minuta u veznom redu gostiju, radio je za momčad svih 90 minuta, bio iznimno raspoložen za igru, a kad je tako Dugopolje ima ekstra klasu za ovo natjecanje.

Clement Ikena – iz utakmice u utakmicu pokazuje da često spominjanje u kontekstu prelaska u neki od prvoligaških klubova nije slučajno, bilo je tako i u remiju Dubrave i Cibalije u kojem je bio najveća prepreka gostima na putu do domaćeg gola.

Carlos Torres – šibenski “metak” ponovno je bio u punom pogonu, dva komada je spremio domaćem Solinu, na kraju je Šibenik spašavao pobjedu ali je uspio, Torres igra u velikoj formi i trenutno je Carevićev najjači adut.

Mario Gudelj – vratar Croatije najzaslužniji je što je u Zmijavcima ostao barem jedan bod nakon ogleda sa Sesvetama, nekoliko odličnih obrana, puno sigurnosti prenesene svojoj obrani i sjajna refleksna obrana u sudačkom dodatku.

Halid Alghoul – za kraj kola odigrala se prava nogometna ljepotica u Zaprešiću, Jarun je od 15. minute igrao s igračem manje, bio je u rezultatskom minusu a na kraju je slavio 4:2 pobjedu u kojoj je Alghoul odigrao fantastično, bio je nerješiva enigma gostujućoj obrani, a sve je zapečatio s dva pogotka.

Trenutni poredak:

  1. Miran Horvat (Zrinski) – 7
  2. Leon Marković (Cibalia) – 5
  3. Karlo Majtanić (BSK) – 4
  4. Josip Majić (Šibenik) – 3
  5. Bruno Burčul (Dugopolje) – 2
  6. Tin Šarkanj (Dubrava) – 1