Biramo All stars ekipu Treće NL Istok

S obzirom na sezonu kiselih krastavaca odnosno period godine kad nemamo puno sportskih natjecanja, a nogomet je u mirovanju odlučili smo naredni period začiniti vjerujemo zanimljivim online natjecanjem.

Oglas

Treća NL Istok je svakako najpraćenija liga na našim stranicama pa smo nju izabrali kao onu kojoj ćemo posvetiti još jedan izbor najboljih, ponovno je sve u rukama naših čitatelja koji će izabrati All stars momčad lige.

Oglas

Na našoj Facebook stranici ponudit ćemo po nekoliko igrača za svaku poziciju u formaciji 1-3-4-3, samim tim što imamo određenu formaciju koju ne igraju sve ekipe bit će i odstupanja u pozicijama, ali u svakom slučaju najvažnije je da se dobro zabavimo i vidimo tko ima najviše fanova.

Oglas

Sam izbor će se vršiti u formi ankete na Facebooku, u ponudi će biti najmanje pet igrača, onaj s najviše glasova ulazi u idealnu momčad lige, a složit ćemo i momčad od prvoplasiranih, izabrati i najboljeg trenera lige te odraditi još nekoliko izbora kako bi zima što prije prošla, a nastavak borbe za titulu što prije krenuo.