Bilje ušlo u sezonu s visokim ambicijama

HNK Bilje je obavio prozivku 23 igrača 12.srpnja.. Momčad je krenula s pripremama za novu sezonu u II ŽNL Beli Manastir s trenerom Igorom Štrokom koji je i prošlu sezonu uspješno vodio HNK Bilje.

Oglas

Uprava kluba na čelu s mladim i ambicioznim predsjednikom Sašom Miletićem je vrlo vrijedno radila na podizanju kvalitete igračkog kadra te je uspjela potpisati devet novih igrača koji će nositi dres HNK Bilje u novoj sezoni. Iza HNK Bilje je već i jedna odigrana pripremna utakmica koja je odigrana prošli vikend, a suparnik je bila vrlo kvalitetna ekipa HNK Mitnica Vukovar koju vodi odličan trener Vedran Domazet iza kojeg su odlični rezultati tijekom prošle sezone u kojoj HNK Mitnica od 15 prvenstvenih utakmica nije upisala niti jedan poraz. U nadmetanju dvije kvalitetne ekipe utakmica je završila rezultatom 0:0.

Oglas

I ovim putem HNK Bilje zahvaljuje na dolasku vrlo korektnim gostima iz kultnog dijela grada heroja Vukovara uz želju uprave i u moje ime da ova dva kluba nastave i prošire suradnju i u budućnosti. HNK Bilje u nastavku priprema već za predstojeći vikend organizira memorijalni turnir Ivica Ranogajec Beli gdje će ugostiti ekipe iz Baranjskog Petrovog Sela, Zmajevca i Kopačeva. Ambicije HNK Bilje u novoj sezoni su vrlo visoke, a to je osvajanje prvog mjesta i to je cilj na koji ćemo biti maksimalno fokusirani, te ulazak u viši rang natjecanja. Sve simpatizere, navijače i članove kluba pozivamo da nas u tome i podrže. – za Sportalo je rekao predsjednik kluba Saša Miletić.