/Bilje i Metalac igraju derbi, Grabovac domaćin Baranji DESETO KOLO OSJEČKO-BARANJSKE 1. ŽNL
Ratar bilje

Bilje i Metalac igraju derbi, Grabovac domaćin Baranji DESETO KOLO OSJEČKO-BARANJSKE 1. ŽNL

Pred osječkim prvoligašima je deseto prvenstveno kolo u kojem će zanimljivije biti u Baranje nego u ostatku županije.

Derbi kola igra se u Bilju gdje četvrtoplasirani domaćin dočekuje do prošlog vikenda vodeći Metalac. Bilje je pokazalo i bodom u Piškorevcima da je zrela momčad, dok Metalac stiže uzdrman, nakon savršenog ulaska u sezonu u prošla dva kola nije osvojio niti bod i eventualnim novim krivim korakom bi upali u ozbiljnu krizu. A vrlo vjerojatno i u ozbiljan zaostatak s obzirom da Grabovac ima domaći susret s posljednjoj Baranjom koji bi po svemu morao bez puno muke riješiti u svoju korist. Tomislav ima težak ispit u Punitovcima gdje će mu nedostajati Radak. Slavonija je na učinku 3 pobjede, 3 remija i 3 poraza u sredini ljestvice. Neugodni su za sve, ali znaju i neočekivano podbaciti, a sudeći po njihovim ranijim utakmicama mogli bi gledatelji doći na svoje.

Đurđenovac igra sve bolje i bolje, malo po malo stigli su do visokog 5 mjesta, a otvara im se i mogućnost napretka s obzirom da im u goste dolazi Jedinstvo. U gostima uglavnom bezopasno, sada i bez trenera izgleda kao odlična prilika za uzeti bodove, ali valjat će to pokazati na terenu.

Radnik će povratak forme tražiti protiv Ratara na svom terenu. Težak zadatak, Ratar je opasan protivnik i sigurno dolazi s planom ponesti kući minimalno jedan bod. Viljevo s obzirom na dosadašnje rezultate sigurno računa na tri domaća boda protiv Popovca koji je u gostima gotovo bezopasan, ali kao upozorenje domaćinu stoji slavlje gostiju u Ladimirevcima.

Ladimirevčani će u goste Hajduku iz Marijanaca, susjedu na ljestvici s istim brojem bodova. Vrlo važni bodovi su u igri, pobjednik će se odmaknuti prema sredini ljestvice, dok će poraženi morat dobro pratiti što mu se događa iza leđa. U Feričancima bi u klupski amblem mogli ugraditi čudnovatog kljunaša vodeći se rezultatima koje ostvaruju. Nakon pobjede na Livani, pa uvjerljivog slavlja protiv Popovčana remiziraju s posljednjom Baranjom. Sad im u goste stiže Omladinac koji za sad drži konstantu da ne dijeli bodove, ili gubi ili pobjeđuje što nije loša kombinacija, za bod je bolja od Feškove.

HAJDUK M. – SLAVONAC

ĐURĐENOVAC – JEDINSTVO

FEŠK – OMLADINAC

GRABOVAC – BARANJA BELJE

VILJEVO – HAJDUK P.

SLAVONIJA – TOMISLAV

BILJE – METALAC

RADNIK – RATAR

osijek 9 kolo

Podijeli
  •  
  •  
  •