Biljar klub Cibalia ima reprezentativca

Prije tri je mjeseca u Vinkovcima održano prvo ovogodišnje juniorsko prvenstvo u biljaru. Tada je Marko Nedoklan iz biljar kluba Cibalia, osvojio prvo mjesto u obje discipline, u devetki i desetki. Prošlog je vikenda u Zagrebu održano drugo ovogodišnje juniorsko prvenstvo Hrvatske u biljaru. Igrala se samo jedna disciplina i to ‘devetka’.

Oglas

Oglas

Dečki iz BK Cibalia su ponovno bili vrlo uspješni i u jakoj konkurenciji osvojili drugo i treće mjesto. Pobjednik turnira je bio Andrej Radovanović iz Zagreba, drugi je bio Cibalijin Domagoj Dufek, a treći Marko Nedoklan, također iz BK Cibalia. Vinkovački su se juniori vratili iz Zagreba s dva pehara.
Na natjecanje su išla četiri igrača iz BK Cibalia. Uz Domagoja i Marka, išli su još Niko Lozić i David Keler. Odličan je uspjeh došao uz odličnu igru koju su sva četvorica prikazali na natjecanju u Zagrebu. S obzirom da je Marko Nedoklan bio dupli pobjednik na prvom turniru, trebao mu je plasman u polufinale ovog turnira da si osigura mjesto među tri najbolja juniorska igrača i postane član juniorske reprezentacije Hrvatske. Marko je uspio i postao reprezentativac.

Oglas

Markov je kockasti dres već u izradi, a BK Cibalia i Vinkovci će imati svog sudionika na juniorskom Europskom prvenstvu koje će se održati od 24.7.2022 do 4.8.2022 u Petrichu u Bugarskoj.