/Bijelo-plavo promo vozilo do kraja godine u Gradskom vrtu POSLJEDNJA OVOGODIŠNJA KUPNJA
osijek nkos

Bijelo-plavo promo vozilo do kraja godine u Gradskom vrtu POSLJEDNJA OVOGODIŠNJA KUPNJA

S obzirom na to da je Adventu u Osijeku završio, a samim time i prodajna kućica zatvorila svoja vrata, mnogi su pitali gdje se mogu kupiti kalendari, novi šalovi i ostali bijelo-plavi artikli. Upravo iz tog razloga odlučili su u NK Osijek do kraja godine otvoriti promo vozilo u Gradskom vrtu te svima omogućiti da se za kraj 2019. opreme i spremni dočekaju početak drugog dijela sezone.

Svakim danom od 15 do 17 sati

Svi oni koji nisu stigli obaviti kupovinu na adventu, to će moći napraviti na promo vozilu koje će biti smješteno kod portirnice na južnom ulazu u Gradski vrt. Radno vrijeme je svakim danom od 15 do 17 sati, a ova posebna prilika traje samo od 27. do 31. prosinca.

Novi kalendari i specijalna serija šalova

Potrebno je istaknuti kako su bijelo-plavi zimski setovi rasprodani te više nisu dostupni, ali svakako požurite jer je ostalo još novih, limited edition, šalova koje članovi kluba mogu kupiti za 60 kuna. Također, dostupni su i novi kalendari, a za članove je najisplativija kupovina oba kalendara po jedinstvenoj cijeni od 60 kuna. Uz ove, dostupni su i svi ostali bijelo-plavi artikli poput zimskih kapa, bidona za vodu, zastavica za auto, dok je za sve oni koji nisu u mogućnosti doći u Osijek osigurana dostava diljem svijeta na web shopu.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.