Bijelo plavi krenuli u pripremni period

Nenadu Bjelici odazvala su se već znana lica koja je predvodio kapetan Mile Škorić, a s momčadi su ponovo Ivica Ivušić i Ante Erceg.

Oglas

Točno 27 igrača i četiri vratara odazvalo se Nenadu Bjelici na prvoj prozivci Bijelo-plavih u 2022. godini i počelo pripreme za proljetni dio sezone 2021/22. Ovaj uvodni dio bit će odrađen u Osijeku, trenirat će se dva puta dnevno prije provjere sa susjednim drugoligašem Bijelim Brdom i uoči odlaska na središnji dio priprema u Poreč (10.-22. siječnja).

Oglas

Znana lica

Oglas

Nenadu Bjelici i njegovom stožeru odazvala su se već znana lica koja je predvodio kapetan Mile Škorić, s momčadi je ponovo u treningu Ivica Ivušić,  baš kao i Ante Erceg koji je, uz Vedrana Jugovića, radio po posebnom programu. Nekoliko dana odmora više dobili su Ramon Mierez, Laszlo Kleinheisler, Jose Antonio Caro, Merveil Ndockyt i Ivan Fiolić koji će se suigračima priključiti do kraja tjedna.

Mlade snage

Na početku priprema za nastavak sezone su i mladi igrači Franko Kolić, Ivan Cvijanović, Šimun Mikolčić, Domagoj Stranput i Marko Hanuljak koji su i ranije bili u programu prve momčadi i koji će ponovo dobiti priliku skupljati dragocjeno iskustvo trenirajući s prvotimcima.

Još bolji nego 2021.

Bit će im svakako od koristi, Bijelo-plavi su se odmah uhvatili ozbiljnog udaranja temelja za uzbudljivo proljeće koje je pred nama, želja svih u Gradskom vrtu je ostvarivati rezultate koji će biti još bolji nego u 2021. godini i razveseliti vjerne navijače.

Popis igrača na početku priprema

Ivica Ivušić, Marko Barešić, Marko Malenica, Franko Kolić, Karlo Bartolec, Darko Nejašmić, Vedran Jugović, Ante Erceg, Amer Hiroš, Mihael Žaper, Mario Jurčević, Mile Škorić, Danijel Lončar, Petar Brlek, Mirlind Daku, Adrian Leon Barišić, Slavko Bralić, Mihret Topčagić, Šime Gržan, Damjan Bohar, Mato Miloš, Yevhen Cheberko, Ivan Cvijanović, Šimun Mikolčić, Domagoj Stranput i Marko Hanuljak.

Priključuju se naknadno

Ramon Mierez, Laszlo Kleinheisler, Merveil Ndockyt, Jose Antonio Caro i Ivan Fiolić.

Izvor nkosijek