BiH i Hrvatska potvrdili spremnost za organizaciju Eura

U Beogradu je  8. lipnja 2020. godine na zahtjev predsjednika Odbojkaških saveza Bosne i Hercegovine i Hrvatske održan sastanak vezan uz organizaciju Europskog prvenstva U19 2020 za žene.

Oglas

Kao što je ranije najavljeno, Bosna i Hercegovina i Hrvatska zajedno su domaćini posljednje faze natjecanja. Oba organizatora izjavila su spremnost i posvećenost prvenstvu. Međutim, istaknuli su kako će, kao i svi drugi organizatori događaja predviđenih za ovu godinu, možda morati snositi dodatne troškove neophodne za ispunjavanje svih uvjeta postavljenih za zaštitu sigurnosti i dobrobiti svih sudionika u skladu s propisima nadležnih državnih tijela i medicinskih ustanova.

Oglas

Sastanak je održan u vrlo pozitivnoj i konstruktivnoj atmosferi i svi se nadaju da će se nakon ove pandemije korona virusa, vratiti sportski duh, želja za pobjedama i da će odbojka pobijediti i vratiti se u prepune dvorane.

Oglas

 

Slika: Predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić portretirao je predsjednike nacionalnih federacija Bosne i Hercegovine, Aliju Fatića (lijevo) i Hrvatske, Ante Bakovića (desno)

Izvor: CEV