/Bez velikih derbija u Ligi Brod – Požega VODEĆI SLAVONAC DOMAĆIN JE JAKŠIĆU
kaptol slavonac jakšić mladost 014

Bez velikih derbija u Ligi Brod – Požega VODEĆI SLAVONAC DOMAĆIN JE JAKŠIĆU

Nakon prvog poraza u sezoni nogometaši Slavonca će u Bukovlju protiv Jakšića tražiti povratak na pobjedničke staze. Petrovićeva momčad do sada se puno bolje snalazila na gostovanjima, ne baš idealan travnjak u Bukovlju nije im saveznik pa se na njemu dosta muče. Jakšić iako mlad jako dobro plovi ovim natjecanjem i u utakmicama koje je izgubio odlično je parirao protivnicima tako da u Bukovlju mogu zaboraviti na lake bodove.

Drugoplasirana Kuzmica domaćin je Zadrugaru i sigurno starta kao favorit unatoč činjenici da zaista jako osciliraju, od desetke u Slatniku do glatke pobjede u Požegi. Posljednji Sikirevci dočekuju Svačić na svom terenu. Nakon odigranih 6 kola više ne može biti slučajno da je domaćin bez bodova, očigledno je stvar u nedostatku kvalitete što gost sigurno želi iskoristiti i još jednom potvrditi da najviše ambicije nisu nimalo nerealne.

U Sibinju će na suprotnim stranama biti susjedi na ljestvici Mladost i njen prvi pratitelj Željezničar. Na svom terenu Rosandić Eva momčad starta kao favorit, poglavice jer Željo u gostima ni izbliza ne podsjeća na momčad koja igra na Livadi. I Tomislav i Hajduk su susjedi na tablici, i tu je domaćin u prednosti uz dodatak da ima i utakmicu manje. Ipak, trenutno 9. mjesto ne zadovoljava Tomislav pa su tokom tjedna ostali bez trenera, kako će to djelovati na momčad dobrim će dijelom odgovoriti i ovaj susret. Bez trenera je ostao i Lipik koji će ugostiti Požegu koja je odlično startala pa se pomalo ispuhala, jedan dobar gostujući rezultat bi ih zasigurno ponovno vratio u život. Nakon četiri boda na dva gostovanja Kaptol se vraća pred svoje gledatelje, a u goste im stiže jaki Omladinac, doduše bez svog najboljeg strijelca Stipe Glavaša, ali i domaćin je u problemima s kartonima, Poleti ne može računati na čak trojicu prvotimaca.

TOMISLAV – HAJDUK

MLADOST – ŽELJEZNIČAR

KUZMICA – ZADRUGAR

LIPIK – POŽEGA

SLAVONAC – JAKŠIĆ

SIKIREVCI – SVAČIĆ

KAPTOL – OMLADINAC

U subotu se igra u Kuzmici (17,00), Lipiku i Bukovlju, a u nedjelju u Kaptolu, Sikirevcima, Sibinju i Donjim Andrijevcima s početkom u 17,30 sati.

Podijeli
  •  
  •  
  •