/Bešiktaš na slavonski pogon, Vida se pridružio Mitroviću ODŠTETA DYNAMU 5 MILIJUNA EURA
vida

Bešiktaš na slavonski pogon, Vida se pridružio Mitroviću ODŠTETA DYNAMU 5 MILIJUNA EURA

Domagoj Vida od danas je igrača turskog giganta Bešiktaša koji ga je od ukrajinskog Dynama otkupio za 5 milijuna Eura. Tako barem tvrdi turski list Posta koji i prenosi Vidinu izjavu u kojoj potvrđuje dolazak u Istambul.

– Otvaram novu stranicu u karijeri. Prvo letim u Istanbul, a potom i na kratki odmor – rekao je Domagoj novinaru Posta. Bešiktaš je jedan od tri turska nogometna diva s vojskom od preko 10 milijuna navijača širom svijeta, osnovan je 1903. godine, a do danas je osvojio 15 naslova prvaka čime treći klub nakon gradskih rivala Fenerbahcea i Galatasaraya.

Miholjčanin je u Kijevskom Dynamu proveo 5 uspješnih sezona, nakon aklimatizacije postao je stup Dynamove obrane, stasao je u zaista pouzdanog braniča, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Za najveći ukrajinski klub odigrao je 142 utakmice i postigao za stopera odličnih 11 golova, a sada se okreće novim izazovima u turskoj Superligi gdje će njegov novi klub braniti naslov prvaka, te naravno pokušati u Ligi prvaka napraviti iskorak. Konkurencija na stoperski pozicijama je žestoka, tamo ga osim našeg Mitrovića čeka sjajni Brazilac Marcelo te Srbin Tošić. Naravno, prijelazni rok je tek počeo pa postoji mogućnost i novih akvizicija Crnih orlova, ali naravno i odlaska nekoga od konkurenata. Bilo bi zaista prekrasno vidjeti dvojac rođen u Našicama i Požegi kako zajedno igra u Ligi prvaka!

Podijeli
  •  
  •  
  •