Benedikt Draškić izabran za predsjednika NS Vinkovci

Jučer je na svojoj redovnoj, ali i izbornoj sjednici skupštine nogometni savez Vinkovci dobio novo rukovodstvo. Podsjetimo da je bivši predsjednik Darko Matanić svoj mandat dao skupštinarima na raspolaganje još prošle godine u mjesecu rujnu, a do jučer je njegovu ulogu u vd obliku obavljao Benedikt Draškić. Osim promocije vd predsjednika u predsjednika bez tog prefiksa izabrani su i dopredsjednici, a lijepo je vidjeti da je u tom društvu i jedna dama.

Oglas

Za dopredsjednike saveza su izabrani Dea Lasić i Damir Sušac. Lijepa i šarmantna dama očito ima jako puno petlje uhvatiti se u koštac s problemima koje donosi nogometna igra i organizacija svih natjecanja i aktivnosti u savezu. Pokazala je svoju mentalnu čvrstinu, odlučnost i spremnost uzeti u ruke vrući krumpir vinkovačkog nogometnog drugoligaša kada to muškarčine nisu niti pomišljale pa je postala prva žena na čelu kluba s Bosuta u povijesti koja broji više od sto godina, a nakon stabilizacije financijskog poslovanja ambiciozna predsjednica će sigurno polako vratiti Nebeskoplave tamo gdje i zaslužuju.

Oglas

Uz nju će funkciju dopredsjednika obnašati i predsjednik Sloge iz Novih Mikanovaca Damir Sušac koji svojim entuzijazmom i rudarskim stilom upravljanja klubom očito nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa tako i birače koji su ga nagradili za njegov nesebičan trud u razvoju nogometne igre. Osim toga Damir je i delegat na Trećoj HNL, čitav život je u nogometu i neumorno kao krtica ruje i poboljšava uvjete rada u svom klubu pa i onih koji su itekako bitni za amaterizam i druženje nakon utakmica pa s nestrpljenjem očekujemo otvorenje novog prostora za razvoj socijalnih vještina.

Oglas

Predsjednik NS Vinkovci Benedikt Draškić je priča za sebe jer o onome što radi svjedoči svojim primjerom pa ljubav za nogometnom ne jenjava niti na pragu šestog desetljeća i povremeno natopi znojem sveti dres svoga Borca iz Retkovaca pa vjerujemo da je među rijetkim predsjednicima, a možda i jedini registriran i aktivan igrač u RH. Po zanimanju pravnik kao i kolegica Lea sigurno ima znanja i vještina za unaprijediti rad saveza. Inače je popularni Dinko i disciplinski sudac Treće HNL istok i dobro pozna materiju i probleme klubova svih rangova natjecanja, a veliki broj revitaliziranih klubova ovoga saveza svjedoči da kroči u dobrom smjeru. Zadao ga je i njegov prethodnik Darko Matanić koji je i nas prepoznao kao svoga partnera na promociji nogometne igre pa ne sumnjamo da ćemo dalje zajedno s istim ciljem!