/Benedik Mioč potpisao ugovor sa Zekićevim Sheriffom HRVATSKA KOLONIJA U MOLDAVIJI POMALO RASTE
BENEDIK MIOČ NKOS

Benedik Mioč potpisao ugovor sa Zekićevim Sheriffom HRVATSKA KOLONIJA U MOLDAVIJI POMALO RASTE

Dosadašnji veznjak osječkog prvoligaša priključio se Mikuliću, Bobanu i Lukiću te stavio na raspolaganje treneru Zekiću.

Dok osječki nogometaši treniraju i igraju utakmice u Španjolskoj, klupska administracija rješava situacije oko sada već bivših igrača NK Osijek. Ovoga utorka Benedik Mioč je potpisao ugovor (1+2) s moldavskim Sheriffom i odmah stavio na raspolaganje treneru Zoranu Zekiću na pripremama tamošnjeg prvaka. Tako se „Benda“ pridružio Zvonimiru MikulićuGabrijelu Bobanu i Andreju Lukiću s kojima je nekada dijelio svlačionicu u Gradskom vrtu. Mi mu svakako želimo puno sreće i uspjeha u novoj sredini!

Desetak dana ranije Marko Dugandžić je potpisao za rumunjski Botosani u kojem je ostavio jako dobar dojam na pripremama u turskoj Antalyji, u dosad odigranim prijateljskim utakmicama. Startao je golovima i bilo bi nam u svakom slučaju drago da tako i nastavi te ispuni i svoja očekivanja. Spomenimo i da se Stjepan Radeljić, koji jesenas nije bio među kandidatima za osječku momčad, uputio na šestomjesečnu posudbu u Široki Brijeg gdje će se nastojati izboriti za što veću minutažu u jednom od ponajboljih klubova Bosne i Hercegovine. Neka je i njemu sretno!

Izvor nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.