Belupovi Slavonci ponovo do pobjede, Krstanović do Kluba 100

Slaven Belupo je stigao do nove pobjede u susretu bez prevelikog rezultatskog značaja. No nama je svakako zanimljivo pratiti našu koloniju Slavonaca na privremenom radu u Koprivnici, a posebno zbog ulaska rasnog strijelca Ivana Krstanovića u Klub 100.

Oglas

U prvom susretu pretposljednjeg, 35. kola HT Prve lige Slaven Belupo je u Koprivnici s 3:1 pobijedio budućeg drugoligaša, Inter iz Zaprešića, a Krstanović je postigao treći pogodak iz kaznenog udarca pridruživši se tek nekolicini nogometaša kojima je uspjelo preći stotku.

Oglas

Veliki je ovo podvig kada gledamo ostale strijelce u vrhu vječne ljestvice. Naime Ivan je postao tek peti igrač koji je probio ovu granicu, a od ostalih devet među prvih deset više ne očekujemo pogotke na travnjacima Prve HNL jer su odavno u igračkoj mirovini.

Oglas

Nama je posebno lijepo vidjeti da je među deset najboljih strijelaca u povijesti HNL i dvojac ponikao na slavonskim travnjacima – Igor Cvitanović je na drugom mjestu dok je na osmoj poziciji Robert Špehar, a i među ostalim ima onih koji su zabijali u dresovima slavonskobaranjskih klubova.

HT Prva liga, 35. kolo: Slaven Belupo – Inter-Zaprešić 3:1 (Bačelić-Grgić 42., Etoundi 49., Krstanović 53.-11m/Andrić 16.)

Foto SS YouTube